Kodak'tan ileri düzey görüntü algılayıcıları

Güncelleme Tarihi:

Kodaktan ileri düzey görüntü algılayıcıları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2005 11:29

Kodak, profesyonel fotoğrafçılar için yüksek çözünürlüklü iki yeni görüntü algılayıcı geliştirdi. Bu algılayıcılarla, yaşamın tüm detaylarını fotoğrafa taşımak mümkün. Yüksek çözünürlüklü yeni görüntü algılayıcılarla Kodak, dijital görüntülemeye yeni bir kalite standardı getiriyor. Bu algılayıcılar, ticari, stüdyo ve diğer profesyonel fotoğrafçılara, film kalitesine en yakın detayları içeren dijital görüntüler elde etme imkanı veriyor.

Haberin Devamı


Orta format profesyonel fotoğrafçılığa yönelik görüntü algılayıcılarda önde gelen üreticilerden biri olan Kodak, yüksek çözünürlüklü algılayıcılarıyla ürün gamını genişletiyor. Kodak KAF-39000 Görüntü Algılayıcı 39 milyon piksel içerirken, Kodak KAF-31600 Görüntü Algılayıcı 31,6 milyon piksele sahip bulunuyor. Her iki ürün de fotoğraf makinesi ve dijital arkalık üreticilerine, daha önce dijital fotoğrafçılıkta hayal bile edilemeyen çözünürlükleri ve görüntü detaylarını sunuyor. Bu da fotoğrafçılara, portre, düğün, manzara, moda, stüdyo ve ticari fotoğraf çekimlerinde yepyeni bir görüntü kalitesi sağlıyor.

KAF-39000, 36mmx48mm'lik görüntüleme alanında 39 milyon görüntü pikseliyle, profesyonel fotoğrafçılara görüntü çözünürlüğünde yeni bir standart getiriyor. 31,6 milyon piksellik KAF-31600 ise bu aynı yüksek performanslı piksel özelliğini 33mmx44mm'lik daha küçük bir alanda uyguluyor. Bu görüntüleyicilerin kalbinde, yeni tasarlanmış, 6,8 mikronluk CCD piksel yer alıyor. CCD piksel, daha yüksek algılayıcı çözünürlükleri sunarken, profesyonel fotoğrafçıların hassasiyet, dinamik menzil ve renk tutarlılığı konularındaki performans arayışlarını karşılıyor.

Haberin Devamı

Bu üç görüntü algılayıcı, orta format pazara yönelik önceki üç Kodak görüntü algılayıcı ile birleşiyor. Bunlardan KAF-16802, tek bir kare optik konfigürasyonda 16 milyon piksel sağlıyor. 22 milyon piksellik KAF-22000, bu pazara yönelik önceki yüksek çözünürlük standardını belirliyor. 18 milyon pikselli KAF-18000 ise hassasiyet, çözünürlük ve çekim hızında benzersiz bir bileşim sunuyor. Bu portföy, önde gelen fotoğraf makinesi ve dijital arkalık üreticileri tarafından kabul görürken, halihazırda Phase One ve Victor Hasselblad AB firmaları tarafından geliştirilen ürünlerde kullanılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!