Kodak V1003 ile dünyanın renkleri

Güncelleme Tarihi:

Kodak V1003 ile dünyanın renkleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2007 00:00

Kodak'ın 10 megapiksellik yeni V1003 dijital fotoğraf makinesi, zengin renk çeşitleri ve görüntü kalitesi ile babanız için harika bir hediye olabilir.

Haberin Devamı

Ödüllü Kodak EasyShare V1003 dijital fotoğraf makinesi, farklı renk seçenekleri ve eğlenceli aksesuvarları ile babanız için harika bir hediye olmaya aday. Ürün, 10 megapiksel çözünürlüğe ve 3X Kodak Retinar tamamen cam optik zumlu lense sahip bulunuyor. Kodak EasyShare V1003 dijital fotoğraf makinesi, acı kahve, beyaz, gri, gümüş, lacivert, pembe gibi çeşitli renklerde üretiliyor.

Kodak Türkiye Dijital ve Film Sistemleri Ülke Müdürü Bülend Nart, tüketicilerin fotoğraf çekme konusunda sürekli yenilik arayışında oldukları bir dönemde, 10 megapiksellik yeni Kodak EasyShare dijital fotoğraf makinesinin, görünüm ve etki açısından kişiselleştirme imkanı sunarak bu arayışa yanıt verdiğini söylüyor. Nart, Kodak olarak, tüketicilere kendilerini farklı biçimlerde ifade etme ve toplam dijital fotoğrafçılık deneyimlerini geliştirme olanağı sunmayı hedeflediklerini de sözlerine ekliyor.

Haberin Devamı

Kodak'ın "Ayarları Koru" adlı yeni menüsü, flaş, beyaz dengesi, ISO ve çözünürlük için tercih edilen ayarları koruyor. Böylece, hem zaman kazandırıyor, hem de fotoğraf makinesinin kullanıcının kişisel tercihlerine uygun ayarlanmasını sağlıyor. "Favoriler" menüsü ise özel fotoğrafları göstermek ve paylaşmak üzere iç belleği işgal etmeden makinede saklama olanağı veriyor.

Kodak EasyShare V1003 fotoğraf makinesi, 2,5 inçlik (6,4 cm) geniş ve renkli LCD ekranda izlenebilecek, dinamik fotoğraf kalitesine sahip canlı çekimler sağlıyor. Ürün, iyi fotoğraf çekmeyi kolaylaştıran akıllı özelliklere sahip bulunuyor:

o Loş ışık koşullarında aydınlık fotoğraflar çekmek için, ISO 1600'e kadar çıkabilen yeni yüksek ISO modu
o Otomatik olarak daha iyi ve parlak fotoğraflar elde etmek için Kodak Perfect Touch teknolojisi. Bu özel Kodak teknolojisi, gölge detayını ortaya çıkarmak ve çekim esnasında daha canlı renkler elde etmek üzere her fotoğrafı inceliyor.
o Dinamik panorama çekimleri için makine üzerinde birleştirme dahil 22 çekim modu
o Nesnenin ya da elin hareketinden kaynaklanan bulanıklaşmayı önlemek için anti bulanıklaşma modunu kullanarak dijital görüntü sabitleme
o 30 FPS'de sesli VGA video (640x480) kaydı için, kesme ve etiketleme özelliklerine sahip gelişmiş video modu
o Bulanık görüntü uyarısı, dijital kırmızı göz azaltma ve fotoğraf kırpma gibi, daha iyi fotoğraf çekmeye yönelik araçlar

Haberin Devamı

Kodak EasyShare V1003 dijital fotoğraf makinesi KDV dahil 489 YTL'den satılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!