Kodak’tan 4 yeni dijital kamera

Güncelleme Tarihi:

Kodak’tan 4 yeni dijital kamera
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2006 00:00

Kodak dünyanın en küçük ultra geniş açılı ve zoom’lu dijital fotoğraf makinesi EasyShare V705’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Kodak EasyShare V705, küçük boyutlarına rağmen, tüketicilere şaşırtıcı derecede geniş açılı fotoğraflar çekme imkanı sunuyor. C dijital fotoğraf makinesi serisine de eklemeler yapan şirket, yaratıcılığı öne çıkaran özelliklere sahip ürünler sunmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Ödüllü EasyShare dijital fotoğrafçılık sistemine eklemeler yapan Kodak, C ve V serisine ait dört yeni ve kullanıcı dostu ürünün duyurusunu yaptı. Bunlardan Kodak EasyShare V705 çift lensli dijital fotoğraf makinesi, dünyanın en küçük geniş açılı ve optik zoom’lu dijital fotoğraf makinesi olarak tanımlanıyor. Kodak EasyShare C875 zumlu dijital fotoğraf makinesi ise 8.0 MP çözünürlüğü ve 5X tamamen cam Schneider-Kreuznach optik zum lensi ile dikkat çekiyor.

  

Ayrıca, 22 çekim ve 3 renk modundan uygun olanları seçerek, otomatik ayarlama yapabiliyorlar. V705 ile, en geniş kareleri panorama moduyla birkaç saniyede çekmek ve yalnızca 3 çekimde 180 dereceye kadar genişleyen açılarda görüntü elde etmek mümkün oluyor. Ürün ayrıca, 30 kare/saniyede sesli VGA video (640x480) çekebiliyor, üzerindeki video düzeltme araçlarıyla, sahneleri kırpma, videodan baskı alma (4, 9 ya da 16), tek tek kareleri görüntüleme ve paylaşma imkanı da veriyor.

 

Haberin Devamı

Kodak EasyShare C875

 

8.0 MP çözünürlüğe ve 5X tamamen cam Schneider-Kreuznach optik zum lense sahip olan Kodak EasyShare C875, uygun fiyatı ve artırılmış özellikleri ile dikkat çekiyor. C875 kullanıcıları, nesnelere daha fazla yaklaşabilirken, 76x102 cm’ye kadar kaliteli baskılar alabiliyorlar. Son derece gelişmiş bir tasarımı kullanım kolaylığı ile birleştiren ürün, en iyi çekim modunu otomatik olarak belirleyen “akıllı poz” özelliği sayesinde, şaşırtıcı derecede başarılı fotoğraflar çekiyor. Çekilen fotoğraflar ise geniş açılı görüntüleme imkanı veren, 6.4 cm’lik iç/dış mekan renkli ekranda kolayca izlenebiliyor.

 

Ürün aynı zamanda, daha iyi ve parlak fotoğraflar için Kodak Perfect Touch teknolojisini sunuyor. Kullanıcılar, 30 kare/saniyede TV kalitesinde (VGA) video çekebiliyor, videodan baskı (4, 9 ya da 16) alabiliyor, MPEG-4 sıkıştırmayla daha az bellek kullanarak tek tek kareleri görüntüleyip paylaşabiliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!