Koç kızını evlendirdi, tazminat parası yetişmedi

Güncelleme Tarihi:

Koç kızını evlendirdi, tazminat parası yetişmedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2008 17:51

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti Aydın milletvekili Atilla Koç kızını evlendirdi.

Haberin Devamı

Bilkent Otel'de yapılan ve basının alınmadığı nikaha nikah töreninde Atilla Koç'un kızı Zehra Zümrüt Koç hayatını Ali Aydın ile birleştirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, törene eşi Emine Erdoğan ile katıldı.

Nikaha töreninde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Devlet Bakanları Mehmet Said Yazıcıoğlu ve Mehmet Aydın, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Ankara Valisi Kemal Önal, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Doğramacı, TBMM Başkanvekilleri, bazı milletvekilleri ile çok sayıda davetli de hazır bulundu.

“TORUN SEVGİSİNE KAVUŞACAĞIZ”

Genç çiftin nikahını Melih Gökçek'in kıydığı törende, şahitlikleri Başbakan Erdoğan ile Prof. Dr. İhsan Doğramacı yaptı.
Koç, nikahtan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, mutlu bir gün yaşadıklarını söyledi. Düğünlerin Türk töresinde güzel günler olduğunu ifade eden Atilla Koç, “İnşallah hem damadıma hem de kızıma Allah'tan mesut bir yaşam diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Koç, kızının nikahı ile ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi:
“İnşallah torunlarımız olur. Biz de torun sevgisine kavuşacağız. Ben geç evlendiğim için 62 yaşında bu mürüvvete nail oldum. Ama geç olsun güç olmasın derler. Bugün çok mutlu bir gün. Sizler de ilgilendiniz, çok teşekkür ederim.”

Koç, kendisinin CHP'li milletvekili Ahmet Ersin'den tazminat kazandığının hatırlatılarak, “Ahmet Ersin'in de size selamı var” denilmesi üzerine “Öyle mi? Sağ olsun...” dedi.

Koç, “Tazminat parası düğüne yetişmemiş ama...” diyen gazeteciye “Ayın 15'inden sonra alırım” yanıtını verdi.

İDAMI İSTENEN TÜRK

Başbakan Erdoğan, nikah töreninden ayrılırken gazetecilerin Suudi Arabistan' tutuklu bulunan ve idamı istenen Türk vatandaşı Sabri Boğday ile ilgili “Suudi Arabistan ile bağlantı kurdunuz mu?” sorusuna “Evet, evet... Bakalım, bekliyoruz” karşılığını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!