Klinik basıp laborantı yaraladılar

Güncelleme Tarihi:

Klinik basıp laborantı yaraladılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

FUTBOL FANATİZMİNİN SONU

ORTAKÖY'de maç izlerken sinirlenerek elini kesen arkadaşını götürdüğü klinikte ortalığı birbirine katarak, laborant Yakup Saraç'ı kasığından vuran Mümin Sakarya yakalandı.

Ali Sami Yen Stadyumu'nda pazar akşamı oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçını Ortaköy'deki bir kıraathanede televizyondan izleyen Mustafa isimli futbol fanatiği, sinirlenerek camı yumrukladı. Yaralanınca arkadaşı Mümin Sakarya tarafından, bitişikteki Çebi Tıp Merkezi'ne götürüldü.

Aşırı derecede alkollü oldukları belirtilen Sakarya ve arkadaşı Mustafa, nöbetçi doktorla tartışıp, 28 yaşındaki laborant Yakup Saraç'ı kasığından, tabancayla yaraladılar. Olaydan sonra harekete geçen Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, Mümin Sakarya'yı Çekoslavak yapımı 9 milimetrelik Barabellum marka tabanca ile yakaladı. Sakarya, laborant Yakup Saraç'ı kaza ile yaraladığını öne sürerek, ‘‘Tabanca Mustafa'ya ait. Hastaneye girdiğimizde, belinde tabanca olduğunu gördüm. Rezalet çıkarmasın diye belinden almak istediğim sırada, tabanca ateş aldı ve laborant vuruldu’’ dedi.

Öte yandan laborant Yakup Saraç, kliniğe tedavi için gelen şahıs ile yanında bulunan arkadaşının, içeri girer girmez, misafir olarak bulunan Mehmet Karakaya'nın kafasına tabanca kabzasıyla vurduklarını söyledi. Saraç, ‘‘Korkup kendimi bir odaya kilitledim ve bacağımı kapının arkasına dayadım. Kapıya ateş ederek, beni kasığımdan vurdular. Hangisinin ateş ettiğini görmedim. 'Vuruldum' diye bağırınca kaçtılar’’ dedi. Polis, şimdi her yerde soyadı belirlenemeyen Mustafa adlı şahsı arıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!