Kız yurdunda sapık paniği

Güncelleme Tarihi:

Kız yurdunda sapık paniği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

SABAHA KADAR KİMSE UYUMADI

50 kız öğrencinin kaldığı Atatürk Öğrenci Yurdu'nda, nöbetçiyi tartaklayıp içeri giren kimliği belirsiz 2 erkek, büyük panik yarattı.

TOPKAPI Cevizlibağ'daki Atatürk Öğrenci Yurdu'na giren ve kimliği henüz belirlenemeyen iki erkek, kız öğrencilere korkulu saatler yaşattı. ‘‘Yurtta sapık var’’ paniğiyle bahçeye fırlayan öğrenciler, uzun süre binaya girmedi. Güvenlik önlemlerinin çok zayıf olduğu ileri sürülen yurda şahısların, kız öğrencilerin kaldığı 8'inci blokun bodrumundan saat 23.30 sıralarında girdikleri belirlendi.

Nöbetçi fark etti

Kimliği meçhul şahıslar, kendilerini fark eden nöbetçi memuru da tartakladılar. Bu sırada bazıları uyuyan, bazıları da sınavlara hazırlanan kız öğrenciler, duydukları gürültü üzerine kendilerini dışarı attı. Yaklaşık 50 öğrenci yurdun bahçesinde toplandı.

Polis bulamadı

Yurt görevlilerinin çağırdığı polis ekipleri, olayların yaşandığı blok ve çevresinde yaptığı aramalara rağmen şahısların izine rastlayamadı. Kız öğrencilerin bazıları bir süre sonra içeri girerken, güven içinde olmadıklarını söyleyen bir grup kız öğrenci uzun süre binaya girmeden bahçede beklediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!