Kız yurduna sürpriz ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kız yurduna sürpriz ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2004 01:45

Başbakan Tayyip Erdoğan, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı Gazi Kız Yetiştirme Yurdu'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Erdoğan, dün akşam AKP MKYK toplantısının ardından programında bulunmamasına rağmen, SHÇEK'e bağlı Gazi Kız Yetiştirme Yurdu'na giderek, kız çocuklarıyla akşam yemeği yedi.

Yurt yemekhanesinde çocuklarla nohut, pilav, turşu ve tulumba tatlısından oluşan yemeği yiyen Erdoğan, Başbakanlık tarafından yurda armağan edilen ve kız çocukları ile yurt yetkililerinin bulunduğu minibüsün direksiyonuna geçerek, bahçede tur attı.

DAHA ÖNCE SÖZ VERMİŞTİM

Yurttaki odalarda incelemelerde de bulunan ve çocuklarla sohbet eden Erdoğan'a, Emel Arslan adındaki bir çocuk ‘‘Bunu evinizin en güzel yerine koyunuz’’ diyerek bir gül verdi. Erdoğan da gülü, ‘‘Evimin en güzel yerine koyacağım’’ diyerek aldı.

Erdoğan, daha önce katıldığı bir TV programında bir kız öğrenciye söz verdiği için bu ziyareti gerçekleştirdiğini ifade etti. Yurtta çok eksiklik gördüğünü anlatan Erdoğan, ‘‘Bu eksiklikleri en kısa zamanda gidermek suretiyle burada kalan 97 kızımıza inşallah daha güzel bir hizmeti verebilmenin imkanlarını hep birlikte hazırlayacağız’’ diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, çocuklara radyolu mp3 çalar hediye ettikten sonra yurttan ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!