Kız arkadaşını bırakıp kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Kız arkadaşını bırakıp kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2009 11:04

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılardan sürücü Hamit Yavuz, kız arkadaşı Yasemin Kaçar'ı (23) otomobilde bırakarak olay yerinden ayrıldı. Diğer otomobilin sürücüsü Harun Yurttaş ve Kaçar, ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaklaşık bir saat sonra hastaneye gelen diğer sürücü de tedaviye alındı.

Haberin Devamı

24 yaşındaki Hamit Yavuz, dekorasyon işleri yapan 36 yaşındaki Harun Yurttaş yönetimindeki 35 AR 2372 plakalı otomobille çarpıştı. Yurttaş'ın otomobili kaldırıma, Yavuz'un kullandığı araç bir apartmanın girişindeki beton sütuna çarpıp durdu.


Kazanın ardından, sürücü Yavuz, kız arkadaşını otomobilde bırakarak olay yerinden ayrıldı. Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yurttaş ve Kaçar'ı iki ayrı ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerinden ayrılan sürücü Yavuz ise yaklaşık bir saat sonra, Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne geldi, tedaviye alındı.


Yavuz'un kullandığı otomobilde bira kutuları bulunurken, her iki sürücünün de alkollü olup olmadıklarının yapılacak kan testi sonucunda anlaşılacağı bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!