Kıyafetler konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Kıyafetler konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2001 00:00


Cenker TEZEL-Celal ERBAŞ-Kemal ATILGAN
Haberin Devamı

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kral TV Video Müzik Ödülleri, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan törenle sahiplerini buldu. Ziya Kürküt ve Janset'in sunduğu gecede, ödüllerden çok konukların ve VJ kızların seksi kıyafetleri konuşuldu. Bu yıl, Zerrin Özer, Hakan Peker, Muazzez Ersoy, Orhan Gencebay, Hakan Taşıyan, Hülya Avşar, Sezen Aksu, Hande Yener, Yavuz Bingöl, Ceylan, Cenk Eren, Selim Öztaş ve Ayna Grubu ödül aldı.

Ayna yuhalandı

Ayna Grubu, geceye mafya kıyafetiyle katıldı. Grup, yeni kliplerinde bu kıyafetle çıkacak. Her yıl ödül alan Ayna Grubu salona girişte, seyirciler tarafından yuhalandı.

Gözler ondaydı

Kenan Doğulu'nun sevgilisi Ebru Akel, ilişkilerinin son derece sağlıklı yürüdüğünü belirtti. Akel, salona Doğulu ve Burak Kut'la birlikte geldi.

Hande göz kamaştırdı

Genç popçu Hande Yener, modacı Nuri Eltaş'ın hazırladığı kıyafetiyle Kral TV’nin ödül gecesinde göz kamaştırdı.

El ele geldiler

Çelik ve İzel birlikte ve el ele geldiler. Çelik, top sakalıyla dikkat çekerken, İzel de modacı Melih Yazgan'ın diktiği kıyafeti giymişti.

Baba-oğul

İbrahim Tatlıses, oğlu İdo'yla geceye katıldı. Hiçbir soruya yanıt vermedi. Ödül alan sanatçılardan Hakan Taşıyan, Yavuz Bingöl ve Zerrin Özer, Tatlıses'le selamlaştılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!