Kitap Atölyesi iş başında!

Güncelleme Tarihi:

Kitap Atölyesi iş başında
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 14:06

İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Türkiye'nin dört bir yanındaki köy okullarına kitap göndermek için örnek bir projeye imza attı.

Haberin Devamı

Bu duyarlı gençlerin, üniversitelerinden bağımsız, gönüllü olarak hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projesinin ismi "Kitap Atölyesi".

Projenin öncülerinden, Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü öğrencisi Ezgi Aşık (21) amaçlarını, "köy okullarına kitap ve kırtasiye malzemesi yardımı yaparak, okumayı seven nesle farkındalık kazandırmak" olarak ifade ediyor. Altı kişilik çekirdek bir ekiple yola çıktıklarını belirten Aşık, yurtiçi ve yurtdışından gelen yardımları mümkün olduğunca çok okula ulaştırmak istediklerini söylüyor.

Kitap Atölyesi iş başında

İlk kitap yardımını Giresun'un İnanca Köyü'ndeki İnanca İlkokulu'na ulaştıran Kitap Atölyesi, önümüzdeki hafta da İzmir'in Urla ilçesindeki Urla Hakan Çeken Anadolu Lisesi'ne yardım gönderecek. Şu an Urla'daki okul için test kitabı ve yardımcı kitap toplayan ekip önümüzdeki haftalarda da Antalya'nın Kepez ilçesi ile Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki okullara ulaşmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Kitap Atölyesi iş başında

Proje kapsamında kitap gönderilmesi planlanan okullardan biri de Sarıkamış'taki Fevzi Çakmak İlkokulu...

KARGO ŞİRKETLERİNE DUYURULUR
İlk kargoyu bir destekçinin yardımıyla gönderen "Kitap Atölyesi" ekibindeki öğrenciler, bundan sonraki kargo ücretlerini ise kendi ceplerinden ödeyecek.

Kitap Atölyesi, Instagram'da "@kitapatolyesi.spp", Twitter'da "@kitapatolye_ssp", Facebook'ta ise "Kitap Atölyesi Sosyal Sorumluluk Projesi" ismiyle sosyal medyada destek bekliyor.

Kitap Atölyesi iş başında

Proje için kitap gönderen küçük destekçilerden biri...

Kitap Atölyesi iş başında


BAKMADAN GEÇME!