Kitap

Güncelleme Tarihi:

Kitap
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Çok satanlar

1 Bir Dinozorun Gezileri Mina Urgan YKY

2 Depremin Gösterdikleri Yaşar Nuri Öztürk Yeni Boyut

3 Bir Çift Yürek Marlo Morgan Dharma

4 Savaşçı Doğa Cüceloğlu Sistem

5 Karikatürler 3 Selçuk Eldem Parantez

6 Bir Dinozorun Anıları Mina Urgan YKY

7 Angela'nın Külleri Frank McCourt Epsilon

8 İstanbul Bir Masaldı Mario Levi Remzi

9 Güven 2 Vedat Türkali Gendaş

Vedat Türkali'nin uzun soluklu romanının ikinci bölümü. Yazar beş kitaplık ve iki ciltlik romanı boyunca Komintern belgelerine dayanarak, hakkında verilen ‘‘desantralizasyon’’ kararının öncesindeki ve sonrasındaki TKP'nin durumunu iç monologlar ve diyaloglarla, olayların, olguların, kişilerin akışıyla ortaya koyuyor. Türkali, İkinci Dünya Savaşı yıllarındaki Türkiye'yi anlatan 'Güven'de Türkiye Komünist Partisi'nin tarihini tüm içsel dinamikleri ve sorunsallarıyla gözler önüne seriyor.

10 Felidae Akif Pirinçci Güncel

Yeni çıkan

Yirminci Mil Trevenian E

Şibumi, Katya'nın Yazı'nın gizemli yazarı Trevanian, 15 yıllık bir sessizlikten sonra Yirminci Mil'de ortaya çıktı. Yazar bu kez Vahşi Batı'ya yöneliyor, silahşör efsanesini kendine özgü bir gerilim ve heyecanla anlatıyor. Genç, gizemli bir yabancı 'hiçbir yerin' ortasından tükenmekte olan Yirminci Mil kasabasına gelir. Kendini yavaş ve sezdirmeden kasaba halkına kabul ettirir.

Not: Bu listeler D&R'ın İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Antalya, Fethiye, Bodrum, Gaziantep, Mersin, Trabzon ve Samsun'daki toplam 28 mağazada yapılan satışlara göre hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!