Kitap

Güncelleme Tarihi:

Kitap
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Çok satanlar

1 Üç Aynalı Kırk Oda Murathan Mungan Metis

2 Bir Çift Yürek Marlo Morgan Dharma

3 Star Wars: Gizli Tehlike 1 Terry Brooks Dost

4 Sevdalinka Ayşe Kulin Remzi

5 İstanbul Bir Masaldı Mario Levi Remzi

6 Salkım Hanım'ın Taneleri Yılmaz Karakoyunlu Öteki

7 Moğol Kurdu Homeric Doğan

Sonradan Cengiz Han ismini alan Temuçin'in gizemli yaşam öyküsünü anlatan bir tarihi roman. Asıl adı Frederic Dion olan Homeric, Orta Asya bozkırlarına dağılmış Moğol kabilelerinin Cengiz Han'ın bayrağı altında toplanıp İran ve Çin'i fetheden bir imparotorluk kuruşunu, Cengiz Han'ın kan kardeşi ve en yakın dostu Borçu'nun ağzından anlatıyor.

8 Angela'nın Külleri Frank McCourt Epsilon

9 Meyyale Hıfzı Topuz Remzi

10 Sevda Dolu bir Yaz Füruzan YKY

Yeni çıkan

Elektronik Pranga Haluk Şahin Doğan

İki çocuk, bir torun sahibi, Robert Kolej'i ve Boğaziçi Üniversitesi'ni bitirmiş Fügen Gülertekin, boğazına birşey kaçtığı için nefes alamayan bir çocuğun hayatını kurtardı. Fakat onu hırpaladığı ve yaraladığı iddiasıyla sekiz yıla mahkum oldu. Bunun bir bölümünü evinde 'elektronik pranga' ile geçiren Gülertekin, halen Marysville Kadınlar Cezaevi'nde yatıyor. Gazeteci-yazar Haluk Şahin olayın olduğu ABD'ye gitti. Fügen Gülertekin'i buldu ve onunu trajik öyküsünü kaleme aldı.

Not: Bu listeler D&R'ın İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Antalya, Fethiye, Bodrum, Gaziantep, Mersin, Trabzon ve Samsun'daki toplam 28 mağazada yapılan satışlara göre hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!