Kısmetse Olur 7 Şubat 18. haftanın finalinde kim elendi? Gelin adayı Hazal kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 7 Şubat 18. haftanın finalinde kim elendi Gelin adayı Hazal kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 09:06

Kısmetse Olur evinde eleme günü heyecanı dün akşam ekranlara geldi. Kısmetse Olur 18. haftanın finalinde eve veda eden isim gelinler evinden mi damatlar evinden mi oldu? Eve yeni gelen aday kim oldu? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

8 gelin ve 8 damat adayının hayatlarını birleştirecekleri kişiyi bulmak için katıldıkları kısmetse Olur yarışmasında 7 Şubat Pazar akşamı yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Gelin ve damat adayları elenmesini istedikleri ismi yazarken elenecek olan kişiyi ise haftanın birincileri olan Nur ve Murat’ın oy oranı belirledi. Peki, 18. haftada eve veda eden isim kim oldu?

EVİNİ KORUMA ALTINA ALAN İSİM KİM OLDU?

Kısmetse Olur’da dün akşam yaşanan eleme gecesinde gelinler evinden en çok oyu alan isim Gözde olurken damatlar evinden ise en çok oyu alan kişi Semih oldu. Nur ile bir süredir birbirlerini tanımaya başlayan Semih’in adının yazılması Nur’u şaşırtırken geceye Melis ve Semih arasındaki tartışmalar gündem oldu. Öte yandan Emre’nin de ismi gelin adayları tarafından yazıldı. Emre ve Semih’in aynı oranda oy almasıyla beraber gelin adayları tekrar bir oylama yaptı. Ancak Semih Emre’den daha fazla oy aldı.

Haberin Devamı

Gecenin sonunda ise elenen isim belli oldu. Haftanın birincisi olan Nur Murat’tan daha az oy aldığı için Murat damatlar evini korumaya aldı ve elenen isim gelinler evinden en çok oyu alan Gözde oldu.

Gözde’nin elenmesiyle beraber gelinler evine yeni bir gelin adayı geldi. Bu gelin adayı ise Hazal Atabek oldu.

KISMETSE OLUR 18. HAFTANIN FİNALİ

https://www.kanald.com.tr/kismetse-olur/bolumler/kismetse-olur-18-haftanin-finali#/55d72f5786857615dcd53f21

GÖZDE DENİZ KİMDİR?

Kısmetse Olur 7 Şubat 18. haftanın finalinde kim elendi Gelin adayı Hazal kimdir

Kısmetse Olur evinin elenen ismi olan Gözde Deniz 20 yaşındadır ve Rum kökenlidir. Lise mezunu olan Gözde Deniz çalışmamaktadır ve İstanbul’da ikamet etmektedir. Koca burcu olan Gözde Deniz, 1.70 boyunda ve 51 kilodadır.

Gözde Deniz 18. haftada Kısmetse Olur evine veda etmiştir.

YENİ GELİN ADAYI HAZAL ATABEK KİMDİR?

Kısmetse Olur 7 Şubat 18. haftanın finalinde kim elendi Gelin adayı Hazal kimdir

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 18. haftanın finalinde elenen isim Gözde Deniz oldu ve gelinler evine yeni bir aday geldi. Gelinler evine gelen yeni aday Hazal Atabek oldu.

22 yaşında olan Hazal Atabek, İstanbul’da yaşıyor. Aslen Ankara’lı olan Hazal Atabek, işletmeci. Aklında bir damat adayı olarak eve gelen Hazal Atabek, damat adaylarının ısrarı üzerine kimin için geldiğini itiraf etti.

Kısmetse Olur evine Emre için geldiğini söyleyen Hazal Atabek, Emre’den başka hiçbir adayla görüşmeyeceğini ve ailesinin de onayını alarak geldiğini sözlerine ekledi.

YENİ GELİN ADAYI HAZAL DAMATLAR EVİNDE

BAKMADAN GEÇME!