Kıskanç damadın katliamı: 4 ölü

Güncelleme Tarihi:

Kıskanç damadın katliamı: 4 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2002 01:51

Kayserili bir mobilyacı, sık sık cep telefonuyla konuşmasından şüphelendiği karısı ile onun anne, baba ve kardeşini öldürdü.

Olay, mobilyacı Necip Akyürek'in (29) dün sabah saat 08.30'da adliye polisine başvurup, ‘‘Ben, cinayet işledim. Size teslim oluyorum’’ diyerek tabancasını teslim etmesiyle ortaya çıktı. Akyürek'in adresini verdiği eve giden polis, çilingire kapıyı açtırıp içeri girince 4 cesetle karşılaştı. Ölenlerin kayınpeder Abdullah Ebiçli (53), kayınvalide Sevim Ebiçli (40), kayınbirader Erkan Ebiçli (22) ve katilin 6 aylık eşi Keziban Akyürek'in (20) olduğu anlaşıldı. Evde yapılan aramada bir de pompalı tüfek bulundu.

Ağabeyi ile mobilya imalathanesi bulunan Necip Akyürek, cinayeti şöyle anlattı: ‘‘Kayınvalidem benimle eşimin arasını açmak istiyordu. Önceki gece de sürekli konuşarak beni tahrik etti. Hakaretlerine dayanamadım. Bir an kendimi kaybedip, dördüne de ateş ettim. Sonra, kapıyı çarpıp, sokaklarda sabaha kadar dolaştım.’’

Kayseri Emniyet Müdürü Bekir Tanrıkulu da olayın aile içi geçimsizlikten kaynaklandığını söyledi. Tanrıkulu, 4 kişiyi öldüren Necip Akyürek'in ifadesinde, ‘‘Evlendiğimiz günden beri karım Keziban'a cep telefonundan numarası gizli çağrı geliyordu. Eşim de bu çağrılara cevap veriyordu. Bu yüzden sık sık tartışıyorduk. Ben 'Telefonu kapat. Numarası gizli bu kişi kim?' diye soruyordum. O da söylemiyordu. Bazen bu çağrılar yüzünden tartışmamıza rağmen karım Keziban başka odaya geçip, cep telefonu ile konuşuyordu. Cep telefonuna gelen çağrılar ve karımın beni dinlememesi olayı bu duruma getirdi. Hangi erkek olsa, karısını kıskanır. Böyle çağrılardan ve cep telefonu muhabbetinden şüphelenir. Ben de bu nedenle eşimden boşanmak istiyordum’’ dediğini açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!