Kişisel depolamada mobil devrim

Güncelleme Tarihi:

Kişisel depolamada mobil devrim
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2007 11:55

Dünyanın en büyük sabit disk üreticilerinden Seagate'in yeni FreeAgent veri taşıyıcı ailesi İstanbul'da gerçekleştirilen lansmanda tanıtıldı. Yenilikçi donanım ve yazılım özellikleriyle tasarlanan ve ilk kez 2007 CES Las Vegas - Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda tanıtılan FreeAgent veri taşıyıcılar, bu ay EMEA bölgesiyle eş zamanlı olarak Türkiye pazarında tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Haberin Devamı

FreeAgent Pro Veri Taşıyıcılar (320GB, 500GB, 750GB) size içeriğinize her yerden erişme, istediğiniz kişiyle paylaşma ve neredeyse herşeyle senkronize etme olanağı sunan masaüstü ve online çözümleri birleştiriyor. İçeriğindeki yazılım tüketicilere, seçtikleri içeriği istedikleri yere otomatik olarak senkronize etme olanağı tanıyor. Ayrıca her FreeAgent veri taşıyıcı, "7 gün/24 saat ATM" denen kişisel Seagate Internet Disk'inize ulaşımınızı da içeriyor. Seagate Internet Diski'ne erişim parola korumalı, böylece kullanıcılar içeriklerini güvendikleri arkadaşları ve aileleri ile paylaşabiliyor.

FreeAgent Pro veri taşıyıcılar, çok sayıda bilgi işlem cihazına kolay bağlantı için hem combo USB 2.0 ve eSATA arayüz veya çift FireWire 400  port sunan son derece yenilikçi, birbiri yerine kullanılabilir modüler arayüz sistemi içermekte. Ultra ince tasarımları masanızı karmaşadan kurtarıyor, rengi ve aydınlatmaları ile masaüstünüze sofistike bir görünüm katıyor, ekstra sessiz tasarımları ise evlerde ve ofislerde sessizce çalışmalarını sağlıyor.

Haberin Devamı

Nereye isterseniz oraya

FreeAgent Go Veri Taşıyıcılar (80GB, 120GB, 160GB) sadece depolayan, koruyan veya dosyaları bilgisayarlar arasında senkronize eden çok sayıda taşınabilir depolama çözümünden farklı olarak kullaıcılarına dizüstü veya masaüstü bilgisayarınızı taşımak zorunda kalmadan web favorileri, parola ve ayarlar, anlık ileti, e-posta ve dijital dosyaları da içeren bilgisayar ortamını beraberinde taşıma özgürlüğü veriyor. FreeAgent Go veri taşıyıcısını kolayca herhangi bir bilgisayarın USB 2.0 portuna takarak kişisel bilgisayar deneyimini gidilen her yere götürmek mümkün.
İş bittiğinde kişisel bilgiler ve ayarlar ev sahibi bilgisayarda değil FreeAgent Go veri taşıyıcı üzerinde saklanıyor. FreeAgent Go veri taşıyıcılar bilgisayardan çıkartıldığında, bilgisayarda parola, dosya, web geçmişi vb. hiçbir iz bırakmıyor. Ek veri güvenliği için dosya şifreleme de sunuluyor.

FreeAgent Masaüstü (250GB, 320GB, 500GB) ise fotoğraf, film, oyun ve belgelerden oluşan değerli dijital içeriklerini genişletmek ve içeriklerini tek bir yerde toplamak isteyen herkes için ideal. Yeni ürünler ultra ince tasarımı masaları karmaşadan kurtarıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!