Kısa kısa haber....

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa haber....
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2002 16:35

* Servus´a ödül

Servus´a Microsoft tarafından ´Yılın KOBİ Geliştirme Ödülü´ verildi. Servus, 2001-2002 yıllarında KOBİ´lerin PC penetrasyonunu artırmadaki başarısından dolayı bu ödüle layık görüldü. Servus Bilgisayar, bu proje de dikey sektörler için nokta çözümler üreterek, KOBİ´lere verimlilik odaklı bir çalışma ortamı yaratıyor.

* Seyahat Oscarı Magic Life´ın

Magic Life Sarıgerme, Verkehrsbüro 2002 Seyahat Oscarı´nı aldı. Yarışma, kalite kontrolü sağlamak ve müşteri memnuniyetini ölçmek amacıyla Avusturya´nın en büyük turizm acentalarından Verkehrsbüro tarafından düzenlendi. Magic Life Sarıgerme´nin yanı sıra dört Magic Life tesisi yurtdışı otel-kulüp dalında dereceye girmeyi başardı.

* iLab´ın tercihi Bnet oldu

iLab Holding, sunucu kiralama (co-location) hizmeti konusunda Bnet´i tercih etti. Bu çerçevede iLab bünyesinde yer alan TradeOrbis, SteelOrbis, ChemOrbis ve sigortam.net sitelerinin ev sahipliği Bnet tarafından yapılacak. Ayrıca bu sitelerin internet erişimlerini de Bnet sağlayacak. Bnet Data Center, Türkiye toplam içeriğinin yaklaşık yüzde 35´ini barındırıyor.

* Manajans’ta yeni dönem

Manajans/Thompson´da yönetim profesyonel kadroya devrediliyor. Selim Oktar, ajansın 2001 yılında başlattığı yeniden yapılanma çalışmaları çerçevesinde CEO´luğa getirilmişti. Oktar, Ağustos 2002 itibariyle ajans yönetimini birlikte çalıştığı yürütme kuruluna devrediyor. Stratejik bir plan çerçevesinde gerçekleştirilen yapılanma çalışmaları kapsamında, ajansın vizyonu ve ortak değerleri tüm çalışanların katılımı ile belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!