Kısa Kısa Eğitim

Güncelleme Tarihi:

Kısa Kısa Eğitim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2002 13:12

* İşletme kulüpleri platformu
Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, 14. İşletme Kulüpleri ve Toplulukları Platformu´nu düzenliyor. Ana sponsorluğunu Global Bilgi´nin yaptığı etkinlik, 9-11 Mayıs tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi´nde geçekleştirilecek. Genel Kurul´un ilk gününde Global Bilgi ´Hizmet Sektöründe Call Center ve CRM Uygulamaları´ konulu bir panel düzenleyecek.

* Sokak Çocukları için
Piyanist Tuluyhan Uğurlu, Sokak Çocukları Evi yararına tarihi mekan Aya İrini´de `Zamanların Dili` adlı Sultanahmet temalı konserini seslendirecek. İstanbul Sultanahmet Rotary Kulübü ile İstanbul Valiliği tarafından ortaklaşa `Sokak Çocukları Evi` yararına düzenlenen `Tuluyhan Uğurlu` konseri 7 Mayıs Salı günü saat 20.00´de İstanbul Aya İrini´de gerçekleştirilecek.

* Seminer vakti
Yurtdışında üniversite, mastır veya lise eğitimi almak isteyen öğrencilerin girmesi gereken TOEFL, GMAT, GRE ve SAT sınavları ile ilgili hazırlık, başvuru ve yüksek skor stratejileri gibi bilgileri uzmanından dinlemek ve soru sormak imkanı doğuyor. Bu sınavlara hazırlık programları konusunda dünyanın en büyük kuruluşlarından Kaplan International temsilcisi, Alternatif Yurtdışı Eğitim ve www.uluslararasiegitim.com sponsorluğunda düzenlenen seminerde öğrencilerle buluşuyor. 7 Mayıs Salı günü saat 18.00-20.00 arası İstanbul Savoy Oteli´nde düzenlenecek seminere giriş ücretsiz olacak. Rezervasyon için tel: 0212 292 43 26

* Kendinizi Geliştirin
NLP (NöroLenguistik Programlama), zihnimizi nasıl kullandığımızın farkına vararak hem kendi yaşantımızda hem de yakınımızdaki kişilerle ilişkilerimizde daha esnek olmamızı sağlayan bir yaklaşım olarak son günlerde oldukça rağbet görüyor. Bir Kültür Sanat Merkezi, mayıs ayında gerçekleştireceği NLP seminerler dizisi ile kişisel gelişim konusunda yeni bir adım atıyor. Gülsün Zeytinoğlu tarafından verilecek seminerlerin ilk ikisi `Çocuğumu büyütürken ben de büyüyorum` (9-10 Mayıs) ve `Sağlıklıyım, İyiyim` (13-14 Mayıs) başlıklarından oluşuyor. Tel: 0212 291 28 71.


* Uluslararası Eğitim Fuarı
Yurtdışından saygın eğitim kuruluşlarının temsilcileri HİT Uluslararası Eğitim organizasyonu sayesinde bir kez daha Türk öğrenciler ile buluşuyor. Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya ve Fransa´dan gelen üniversite ve dil okulları İstanbul, İzmir, Ankara ve Adana´da düzenlenecek olan Uluslararası Eğitim Forumu 2002 bünyesinde Türkiye´ye geliyor. Yurtdışında eğitim sistemleri ve başvuru koşulları ile ilgili seminerler, kayıt kabul işlemleri, ücretsiz TOEFL, GMAT, GRE testleri ve Kariyer Eğilim Testi tanıtımının yer alacağı etkinliğe katılacak ziyaretçilerden birine çekilişle Amerika´da iki hafta dil kursu verilecek. Forum 3-4 Mayıs tarihlerinde İstanbul Conrad Hotel, 6 Mayıs´ta İzmir Hilton, 7 Mayıs´ta Ankara Sheraton ve 8 Mayıs´ta Adana Hilton otellerinde 14.00- 19.00 saatleri arasında yapılacak. Bilgi için: 0212 296 46 00.

* Mülkiye’de Kariyer Günleri
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Genç Mülkiyeliler Topluluğu tarafından Kariyer Günleri kapsamında organize edilen İş Fuarı´nda bu yıl özel firmalar ve kamu kurumlarınca 17 seçkin katılımcı yer alıyor. Yine Kariyer Günleri kapsamında organize edilen Tanıtım Seminerleri, 4 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Mülkiye öğrencileriyle buluşuyor. Seminerde seçkin özel firmaların ve kamu kurumlarının organizasyon şeması, iç işleyişi ve istihdam koşulları hakkında bilgi verilecek.


* e-Gelecek toplantısı
`e-business` kavramının yaratıcısı IBM, geleceğe imzasını vuracak e-business çözümlerini aktarmak üzere iş ortakları ile birlikte dev bir zirveye imza atıyor. 13 Mayıs 2002 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı´nda gerçekleştirilecek Futurebusiness Summit 2002´de danışmanlıktan, hizmetlere, donanımdan yazılıma, başarı öykülerinden teknolojik yeniliklere kadar uçtan uca e-business çözümleri paylaşılacak. Küçük, orta ve büyük ölçekli şirketlerin e-business konusunda toplam çözümlere ulaşacağı etkinlik hakkında www.ibm.com/tr adresinden detaylı bilgi alınabiliyor.


* İstatistik Günü Paneli
İstanbul Ticaret Üniversitesi´nde, ´İstatistik Günü´ dolayısıyla´Yıl 2002... İstatistiği Kullanabiliyor Muyuz? konulu panel düzenleniyor. T.C. Devlet İstatistik Enstitüsü, İstatistik Mezunlar Derneği İstanbul Şubesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi´nin katkılarıyla gerçekleşecek olan etkinlik, 9 Mayıs günü saat 10.00´da başlayacak.


* Anneler Günü kutlaması
Özel Uğur Lisesi öğrencileri, Fenerbahçeli Futbolcu Sedat Balkanlı´nın eşi Şükran Balkanlı´yı yılın annesi seçti. 10 Mayıs günü saat 14.00´te okulun Konferans Salonu´nda yapılacak olan törende, kendisine tüm anneleri temsilen yılın annesi plaketi verilecek.


* İlkyaz şenliği
Eyüboğlu Eğitim Kurumları´nın düzenlediği ´10. İlkyaz Şenliği´, 7-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Okulun Çamlıca Kampusu´nde yapılacak olan şenlik boyunca farklı okulların öğrencileri, dans ve tiyatro gösterileri ile müzik dinletileri sunacak. 7 Mayıs günü başlayacak olan şenlik, 10 Mayıs günü 13.20´de yapılacak olan ödül töreni ve kokteylle son bulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!