KISA KISA EĞİTİM...

Güncelleme Tarihi:

KISA KISA EĞİTİM...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2001 14:01

Haberin Devamı

Yılbaşı hediyeniz kitap

YA-PA Yayınları tarafından 1992'den beri sürdürülen ‘Bu Yılbaşı (Bayram) Çocuklara Kitap ArmaÄŸan Edelim’ kampanyası 4 Aralık Salı günü The Marmara Oteli'nde gerçekleÅŸtirilecek basın toplantısıyla baÅŸlayacak. YA - PA Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Turhan Özüduru'nun açılış konuÅŸmasını yapacağı toplantıya Prof. Dr. DoÄŸan CüceloÄŸlu ve Prof. Dr Ayla Oktay da katılacak. Â

Çocuk istismarına son

Türk Hukukçu Kadınlar Derneği ve İstanbul Barosu Çocuk Hakları Merkezi 5 Aralık'ta Taksim Square Otel'de 'Çocuk İstismarının Önlenmesi' konulu bir panel düzenleyecek. Çocuk Vakfı Başkanı Mustafa Ruhi Şirin tarafından yönetilecek panelde çocuk ihmali ve istismarı nedir, fiziksel, cinsel, duygusal ve ekonomik istismarların boyutları nelerdir, çocuğun cinsel istismardan korunması nasıl mümkün olabilir konuları tartışılacak.

Haberin Devamı

Pozitif düşün!

Pozitif Performans Enstitüsü kişinin kendisinden başlayarak tüm hayat alanını düzenlemesini hedefleyen 'Kuantum Düşünce Tekniği Seminerleri' düzenliyor. Seminerler 5 Aralık'ta başlayacak ve dörder haftalık iki aşamadan oluşacak. İlk aşamada pozitif düşünce ve doğru imgelemenin esasları, ikinci aşamada bireylerin duygu ve düşüncelerinin ruhsal planla uyumu üzerine eğitim verilecek. Ayrıntılı bilgi için tel: 0216 363 49 55

Kanada'da eÄŸitim

Eğitim için Kanada'yı seçen öğrencilerin sayısında 2001'de yüzde 40 artış görüldü. CEC Network-Kanada Eğitim Merkezi tarafından verilen bilgilere göre, Kanada'da eğitim almak diğer ülkelere göre pek çok avantaj sağlıyor. Kanada dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olarak eğitimde sağladığı ‘‘üstün kalite‘‘ anlayışını tüm eğitim kurumlarına yansıtıyor. Kaliteli ve yüksek standartlarda verilen eğitimin ücretlerinin çok yüksek olmaması Kanada'yı öne çıkaran önemli etkenlerden biri. Kanada'da eğitim ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere CEC-Kanada Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan www.cec.org.tr internet sitesinden ulaşılabilir.

‘Medya İlişkileri’ semineri

ICCO Uluslararası İletişim Danışmanlığı Birliği'nin Türkiye temsilcisi PRCI, başarılı medya ilişkileri konusunda üç gün sürecek uygulamalı bir seminer düzenleyecek. ‘‘PRCI Medya Uzmanlık Programı‘‘ adlı seminer halkla ilişkiler ve reklam ajansı çalışanları, pazarlama, basın ve halkla ilişkiler, kurumsal iletişim, müşteri ilişkileri yöneticileri ve çalışanları, marka ve ürün yöneticileri ile kişisel gelişime önem veren tüm profesyonellere açık olarak düzenlenecek. Ayrıntılı bilgi için tel: 0212 288 50 18

Haberin Devamı

Satış ve pazarlama taktikleri

Prometheus Danışmanlık'ın üst düzey yöneticilere yönelik her ay düzenli olarak organize ettiği toplantılardan biri 5 Aralık 2001'de The Ritz Carlton Oteli'nde gerçekleşecek. ‘‘Satış ve Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar-I‘‘ konulu toplantıda otomotivden finansa, turizmden beyaz eşyaya, tekstilden bilişime kadar 12 farklı sektörden üst düzey yönetici satış ve pazarlamadaki yeni yaklaşımları aktaracak.

Türkçe Franklin Ajandası

Koç İ.d.e.a. dünyada 15 milyon kişinin kullandığı Franklin Ajandası'nın 2002 yılı versiyonunu satışa sundu. Franklin Covey ürün ve hizmetlerini Türkiye'de sunmaya yetkili tek kuruluş olan Koç, İ.d.e.a. Franklin Ajandası'nı yakından tanımak, incelemek ve sipariş etmek isteyen müşterilerini www.idea.com.tr adresine davet ediyor. Fortune 100 listesindeki firmaların yüzde 80'i, Fortune 500 listesindeki firmaların yüzde 75'i ile orta ve küçük ölçekli bir çok şirket Franklin Covey seminerlerinden yararlanıyor. Merkezi Amerika'da olan Franklin Covey, Türkiye temsilcisi olan Koç İ.d.e.a. dışında 38 ülkedeki 44 ofiste ve 33 dilde hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Öğretmenlere ‘sevgi’ sergisi

Uğur Koleji öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir sergi hazırladı. Minik öğrenciler resimden şiire, fotoğraf albümünden, mektuplara varıncaya kadar tüm eserlerinde öğretmenlerine sevgilerini dile getirdiler. Öğrenciler, serginin yanı sıra hafta boyunca şiirler ve şarkılarla etkinliklerine devam ettiler. Uğur Koleji birinci sınıf öğrencileri sergiyi tüm öğretmenlere armağan ettiklerini de vurguladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!