Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2001 00:00


Haberin Devamı

Kaya'nın Kürtçe şarkısına klip

AHMET Kaya'nın Kürtçe seslendirdiği ‘‘Kervan’’ adlı şarkısına arşiv görüntüleri eşliğinde klip çekildi. Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın ‘‘Bu şarkıya klip yapmak boynumun borcuydu’’ dediği şarkının söz ve müziği Suriyeli Xoşnaw Tilli'ye ait. Gülten Kaya, şarkının politik olmadığını, bir hasret şarkısı olduğunu söyledi.

İrlanda İstanbul ortaklığı

KELT müziğinin yetenekli temsilcileri arasında yer alan İrishtanbul grubu 12 Haziran'da İstanbul'da, Baltalimanı Baraka'da bir konser verecek. 1994 yılında kurulan grup ne tam İstanbullu, ne de İrlandalı. Yves, Olivier, Yozgatlı Satılmış ve Nadine'den oluşan grup, flüt, keman ve sazı bir araya getirerek geleneksel İrlanda ve Türk müziği birleştiriyor.

Gökçek: O binaya talip olmadım

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, Mahsun Kırmızıgül'ün Prestij Müzik binasını 8 milyon dolar vererek almak istediği haberlerinin doğru olmadığını bildirdi. Gökçek, şöyle dedi: ‘‘Haberde, Melih Gökçek'in 8 milyon dolar vererek bu binayı parti merkezi binası olarak almak istediği ifade edilmiştir. Mahsun Kırmızıgül'le bırakınız böyle bir konuşma yapmak, böyle bir binanın varlığını ilk defa öğreniyorum.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!