Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2001 00:00


Haberin Devamı

Gazi'de polise taciz ateşi

Gazi Mahallesi'nde dün gece lastik yakıp yol kapatan bir grup göstericiye müdahale etmek için olay yerine giden polis panzerine kimliği belirsiz kişiler tarafından taciz ateşi açıldı. Silahlı saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken saldırganlar kaçtı. Gazi’de 12 Mart 1995’te 17 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayların yıldönümü gerekçesiyle gündüz de bir grup, protesto yürüyüşü yaptı. Gözaltına alınan 200 kişi, daha sonra serbest bırakıldı.

Gürbulak’ta ‘Puro’ operasyonu

Kaçakçılık Daire Başkanlığı ile Ağrı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Gürbulak Sınır Kapısı'nda gerçekleştirilen operasyonda 14 TIR'a el kondu. 7 TIR'da Tacikistan'dan yüklendiği anlaşılan kaçak koyun ve sığır derisi ele geçirildi. Derilerin ithalinin yasak olduğu ve sahte belgelerle Türkiye'ye sokulduğu anlaşıldı. Diğer TIR'larda da meyve suyu, İran balı ve iplik ele geçirildi. ‘Puro’ adı verilen kaçakçılık operasyonunda aralarında Doğu Beyazıt Tarım İlçe Müdürü’nün de bulunduğu 13 kişi tutuklandı.

Gebze E Tipi’nde 15 metrelik tünel

Gebze E Tipi Cezaevi'nde 15 metre uzunluğunda bir tünel bulundu. Siyasi mahkumların bulunduğu cezaevinde bulunan tünelin uzunluğunun 15 metre olduğu belirtildi. Tünelin, 'Hayata dönüş' operasyonu sonrasında Edirne F Tipi Cezaevi'ne sevkedilen mahkumlar tarafından kazıldığı ve operasyon sırasında kapatılarak kazı çalışmalarının durdurulduğu saptandı.

Melih Kibar'ı uyurken soydular

Ünlü besteci Melih Kibar'ın Bebek'teki villasına önceki gece hırsız girdi. Küçükbebek Caddesi Dayıbey Sokak'taki villaya balkon penceresinden girdiği sanılan hırsız yatak odasında uyuyan Kibar'ın üç kredi kartı ile deri montunu çalarak kaçtı. Sabah uyandığında evine hırsız girdiğini farkeden Melih Kibar durumu hemen polise bildirdi. Villada inceleme yapan polisler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!