Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2001 00:00


Haberin Devamı

Oğlunu da ölüme götürdü

Burdur'da otobüs şoförü Mehmet Kocapınar (43), oğlu Hüseyin'le (9) birlikte, açık bıraktığı katalitik sobanın gazıyla intihar etti. Komşuları tarafından bulunan cesetler morga kaldırılırken evde Mehmet Kocapınar' ın eşine, patronuna ve bacanağına hitaben yazdığı üç mektup bulundu. Kocapınar bir süredir eşinden ayrı yaşıyordu.

İkizlerden birini çaldılar

Antalya'nın Manavgat İlçesi Devlet Hastanesi'ne sarılık tedavisi için getirilen, Gülsüm-Nurettin Yılmaz çiftinin 15 günlük ikiz bebeklerinden biri esrarengiz biçimde kayboldu. Bebeği 35-36 yaşlarında, esmer, orta boylu, üst dudağında ben bulunan bir kadının çaldığı öne sürülürken polis, bu kadını bulabilmek için geniş çaplı operasyon başlattı.

Borcuna karşılık kız istedi

Muğla'nın Gökova Beldesi'nde kumar borcu 2 can aldı. Restoran işleten Ahmet Sümer (43) önceki akşam, Alaattin Dural'ı arayarak 500 milyon kumar borcunu ödemesini istedi. Buluşma yerinde çıkan tartışmada Dural, ‘‘Borcunu veremiyorsan 17 yaşındaki kızın ver’’ diyen Sümer ile yanında bulunan Mehmet Demirtaş'ı kurşun yağmuruna tutup öldürdü. Araya girmek isteyen Türkay Durmaz da tek kurşunla yaralandı. Dural gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!