Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Heybetli de geliyor

YUNANİSTAN Adalet Bakanı Evangelos Yanapulos'un, yeraltı dünyasının liderlerinden Hasan Heybetli'nin Türkiye'ye iade kararını onayladığı öğrenildi. Kuşadası'ndan Yunanistan'ın İstanköy Adası'na kaçan Heybetli, birkaç gün önce Atina'daki Koridalos Cezaevi'ne getirildi. Heybetli'nin Türkiye'ye, Türk ve Yunan Interpolleri tarafından belirlenecek bir tarihte cezaevinden alınarak götürüleceği kaydedildi.

Türk gencini polis öldürmüş

BRÜKSEL'de 27 saat gözaltında tutulduktan sonra getirildiği evinde ölen Sedat Uçar olayında bir türlü açıklanmayan otopsi raporu nihayet açıklandı. Sedat Uçar'ın uyuşturucudan değil, ‘‘Kırmızı ışıkta geçti’’ iddiasıyla 7 Nisan Çarşamba günü gözaltına alındığı karakolda gördüğü işkence sonucu öldüğü kesinlik kazandı. Otopsi raporunun açıklanmasından sonra gözyaşlarını tutamayan gözü yaşlı anne Cemile Uçar, ‘‘Oğlumu karakolda çembere alıp saatlerce döven 6 görevliden davacıyız’’ dedi.

Harika Avcı hastanelik oldu

ŞARKICI Harika Avcı, dün yüksek ateş ve halsizlik şikáyetiyle başvur-duğu Amerikan Hastanesi'ne yattı. ATV'de sabah kuşağında sevgilisi Şafak Karaman ile birlikte program sunan Avcı, öğle saatlerinde hastanenin Acil Servisi'ne başvurdu. Avcı'dan akciğer filmi istendi. Çok yorgun ve bitkin olduğunu söyleyen Avcı'nın, birkaç gün hastanede kalacağı belirtildi. İSTANBUL

Ayaklarını bağlayıp boğazını kestiler

HATAY'ın İskenderun İlçesi'ne bağlı Payas Beldesi'ndeki Halk Bankası Şube Müdür Yardımcısı Sabiha Duyar (49), evinde ayakları bağlandıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldü. Bankacının yatak odasındaki aynada rujla yazılmış ‘‘İhanetin sonu bu’’ yazılı nota rastlandı. Ceyhan'da oturan İsmail İnanç ile imam nikahlı evli olduğu iddia edilen, ancak görevli olduğu Payas'ta yalnız yaşayan 18 yıllık bankacı Sabiha Duyar'ın sabah görevine gelmemesi üzerine, mesai arkadaşları evine gittiler. Dairenin kapısını açık bulan arkadaşları, Duyar'ın boğazı kesilmiş cesediyle karşılaştılar. Katil veya katillerin evdeki tüm eşyaları dağıttığı, ancak hiçbir şey almadığı anlaşıldı. Komşuları, bankacı kadınının çevrede çok sevilen bir kişi olduğunu, İsmail İnanç'ın haftada bir kez evine geldiğini söylediler. Polis, geniş çaplı soruşturma başlatırken İnanç aranıyor.

Evde bırakılan 3 kardeş yanarak öldü

ANTALYA'da dün sabah meydana gelen yangında evde yalnız bırakılan 2 ile 7 yaşları arasındaki üç kardeş yanarak yaşamlarını yitirdiler. Ömer, Şiran ve Emrah Çevik adlı çocukların babaları Nuri Çevik'in (45) önceki akşam polis tarafından gözaltına alındığı, anneleri Fatma Çevik'in (37) de eşinin durumunu öğrenmek için dün sabah kapıyı kilitleyerek emniyete gitmesinden sonra, sobadan sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıktığı öğrenildi. Karakoldan döndükten sonra yanmış eviyle karşılaşan Fatma Çevik, çocuklarının öldüğünü öğrenince sinir krizleri geçirdi. Talihsiz anne hastaneye kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!