Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bu hafta sona ermeden...

Deneyin

Tamam illaki mutfakta olması gerekmiyor. Tamam evyeye oturmanız da şart değil. Sıcağı falan boşverin. Aşık olmayı ve bunu sevdiğinizi öperek ifade etmeyi deneyin. Göreceksiniz hem sonuçları memnuniyet verici olacak, hem de emin olun ki zevkli bir şey. Tamam illa ki genç olmak gerekmiyor. Uzun yıllardır biriyle beraberseniz, alışkanlıklarınızdan sıyrılıp ona tekrar aşık olmayı deneye-bilirsiniz. Kıdemliler için mutfak yenilik yaratabilir.

Okuyun

Eğer hálá okumadıysanız, artık bir kitapçıya kadar gidip bu kitabı alıverin. 1992 Yılındaki ilk baskısından bu yana 8 baskı yaptı. ‘‘Tutkunun Romanı/Leyla Gencer’’ Sanatın her geçen gün değer yitirdiği, gerçek sanatçının her geçen gün azaldığı bir ortamda Leyla Gencer'in yaşamını acılarını ve sevinçlerini, korku ve öfkelerini, dostluklarını ve ihaneti, aşkı ve nefreti anlatan roman, ‘‘La Diva Turca’’nın yaşamı. Zeynep Oral'ın kaleminden.

Gidin

Evet lafı bile güzel. Gitmek. İşteki ve evdeki sıkıntılarınızdan, gündelik yaşamınızın kendini yineleyen durağanlığından sıyrılın, kaçın. Arkadaşlarınızı da ayartın. Kısa bir tatil yapın. zirvelerde Jeep Safari etkinliğine katılın. Hotel Dedeman Rize'nin sunduğu bu program 30 Eylüle kadar geçerli. Siz de Rize doruklarında Suziki Samurai 4x4 jiplerle dört günlük bir safari yapın. Grup sayısına göre değişen fiyatlar kişibaşı 500 ile 900 dolar arasında. Tel: 212 275 76 00kaleminden.

Katılın

Kim oluyoruz? Pamukbank'ın genç etkinlik kapsamında bu yıl açtığı fotoğraf yarışmasının konusu bu. Amatör, profesyonel tüm katılımcılara açık olan ‘‘Kim Oluyoruz?’’ fotoğraf yarışmasıyla doğu ile batıyı birleştiren bir noktada, Avrupa'nın coğrafi bir parçası olarak Türkiye'nin tam nerede durduğunu, Avrupa'nın bizim için ne demek olduğunu, binlerce yıllık bir kültüre bizim katkımızın yeni bir bin yılda ne olacağını ve bizim Avrupalı olup olmadığımız sorularına cevap aranacak. Büyük ödül 1 milyar Tl. Son katılım tarihi 10 Eylül. Tel: 0212 275 14 41 Kolay gelsin!

Kaçırmayın

22 ve 23 temmuz Perşembe ve Cuma akşamı Minsk Bolşoy Balesi'ni kaçırmayın. İstanbul'da Açıkhava Tiyatrosu'nda Yapı Kredi Sanat Festivali 99 kapsamında üç eser sahneleyecekler. Perşembe akşamı Romeo ve Juliet, Cuma ise Carmina Burana ve Carmen. Gösteriler, Belarus Cumhuriyeti Ulusal Akademik Bolşoy Bale Tiyatrosu baş koreografı Valentin Yelizariev yönetiminde gerçekleştiriliyor. Biletler öğrencilere indirimli. Fiyatları 6 ile 10 milyon arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!