Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 1998 00:00

Haberin Devamı

Dikkatsizlik can aldı

TEM Otoyolu'nun Mahmutbey mevkiinde önceki gece dikkatsizlik can aldı. Kamyon şoförü Hasan Sezgin Ermatuş, turnikeleri geçtikten sonra aracı yol kenarına park etti. Tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için kum yüklü kamyondan aşağı inen 3 arkadaşa, Bayram Balu otomobiliyle çarptı. Hasan Sezgin Ermatuş (23) ile Erdal Elmalı (26) olay yerinde öldü. Ağır yarala-nan Mustafa Kaplan (21) ise hastaneye kaldırıldı. Kamyonun içinde boş bira şişeleri bulundu.

Kum ocağında facia; 3 ölü

BURSA'da, belediyenin kum aldığı alanda oluşan su birikintisi can aldı. Ali Erdoğan (8), Fırat Bulut (7) ve Bayram Göğsügüzel (7), su birikintisine yüzmek için girdi. 3 çocuk suda batıp çıkmaya başladı. Bunu gören Melek Erdoğan (14), kardeşi

Ali'yi kurtarmak için suya atladı, ancak o da batıp çıkmaya başladı. Ali, ablası Melek Erdoğan ve Fırat Bulut boğularak öldü. Bayram Göğsügüzel ise anda kurtarıldı.

Sahte para operasyonu

VAN'da piyasaya sahte para sürmek isteyen 5 kişi, 123 adet sahte 5 bin liralık banknotla ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren polis, Cemil Birdal'ı takibe aldı. Birdal, önceki gün Atatürk Caddesi'nde sahte parayla alışveriş yaparken suçüstü yakalandı. Olayla ilgili olarak Cemil Birdal ve Osman Zorer, Ferit Zorer, Maşallah Özer, Burhan Demir gözaltına alındı. M. Emin Yılmaz aranıyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!