Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

ABD'li genç liderler örnek oldu

Arı Grubu ile yaptığı program anlaşması gereği 30 Haziran'da Türkiye'ye gelen, ABD'nin uluslararası alanda genç siyasetçi adaylarını politik hayata hazırlamada büyük etkinliği olan kuruluşu American Council of Young Political Leaders heyeti, Türkiye'deki temaslarını tamamlayarak ABD'ye döndü. ACYPL heyeti Türkiye'de bulunduğu sürede bir çok temas gerçekleştirdi ve bu alanda çalışmak isteyen kuruluşlara bilgi aktardı. Heyet son olarak Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından kabul edildi.

Kayseri'de 4 bin civciv yandı

Kayseri'nin Talas İlçesi Başkpınar Beledesi'ndeki bir tavuk çiftliğinde çıkan yangında, 4 bin civciv, yanarak ve boğularak telef oldu. Yıldıztehe Mahallesi'ndeki Bayram Akkaya'ya ait tavuk çiftliğinde, civcivleri ısıtmak için geceleri yakılan sobadan çıkan kıvılcımlar, yerdeki talaşı tutuşturdu. Çıkan yangında yaklaşık 4 bin civviv telef oldu.

İzcilerin kurtarma timi

Türk Ocakları Kayseri Şubesi tarafından kurulan Turkuaz İzci Kulübü, ‘Arama Kurtarma Timi’ oluşturuyor. Turkuaz İzci Kulübü, Cumhuriyetin kuruluşunun 75. yılı nedeniyle Sarımsaklı Baraj Gölü'nde bir izci kampı düzenledi. Türk Ocakları Kayseri Şube Başkanı Mustafa Öztürk, ‘‘Kampımızın amacı, gençlerimize çevre bilinci, insan ve doğa sevgisini vermek’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!