Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2002 13:46

Mynet ve Index işbirliği
Index ve Mynet arasında gerçekleştirilen işbirliğiyle internet üzerinden satışı gerçekleştirilen Mynet Proservis internet çözümleri, distribütör kanalı ile internet üzerinden satışa sunuluyor. Mynet Proservis, bundan sonra Index bayileri tarafından satılacak. Bu işbirliğiyle firma ismiyle alan adı, e-mail ve web sitesi hizmetleri alarak iş dünyasındaki yerini almaya çalışan KOBİ´lere ulaşılmak isteniyor.

MGL Lojistik´e ödül
Berlin´de düzenlenen Alman Lojistik Ödülü´nü, uluslararası alanda faaliyet gösteren Metro AG´nin yan kuruluşu olan Metro MGL Lojistik kazandı. MGL Lojistik, Metro Grubu´na ait mağazalar ile tedarikçi firmalar arasında işbirliği anlayışının değiştirilmesinde önemli katkılarda bulunması nedeniyle ödüle layık görüldü.

Fedex´e ödül
Fedex, Web Marketin Association´ın ´en başarılı web sitesi ödülü´nü kazandı. Fedex´in www.fedex.com sitesi, uluslararası hızlı hava kargo taşımacılığı sektörünün en başarılı e-ticaret sitesi ilan edildi. Üç yıl üst üste en başarılı site unvanını kazanan site, mükemmel standart ödülüne de ikinci kez sahip oldu.

AB için işbirliği
Sabun, deterjan ve kozmetik sektörleri AB için birlikte çalışacak. Sektörlerin temsilcileri Sabun ve Deterjan Sanayicileri (SDSD) ve Kozmetik ve Tuvalet Müstahzarları Üreticileri Derneği (KTMD), AB´ye üyelik yolunda sorumluluklarını yerine getirebilmek için birlikte hareket etme kararı aldılar. Temizlik ve kozmetik sektörlerinin ürünleri ile ilgili mevzuat ve uygulamaları, AB´ye uyumlu hale getirmek amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmaları 2003 yılı sonuna kadar tamamlamaları gerekiyor. SDSD ve KTMD güçbirliği oluşturarak, özellikle sektörün eğitim açığının giderilmesi konusunda etkin çalışmalar gerçekleştirmeyi amaçlıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!