Kısa haberler

Güncelleme Tarihi:

Kısa haberler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2011 17:53

Haberin Devamı

Türklerin en çok gezmek istedikleri Avrupa başkenti Roma

Gazella Turizm’in, www.binrota.com sitesinden düzenlediği anket Türk gezginlerin yurtdışındaki seyahat tercihlerini ortaya koydu. Anket sonuçlarına göre Türklerin en çok merak ettiği kıta Kuzey Amerika, Avrupa’da en çok gezmek istedikleri başkent ise İtalya’nın Roma kenti. Türkler, Dünyanın 7 Harikası’ndan en çok Peru’daki Machu Picchu Antik kentini görmek istiyor.

UNO İstanbul Sailing Cup 2011 başlıyor

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan UNO İstanbul Sailing Cup, 17-18 Eylül’de Marinturk İstanbul City Port ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Marmara Yelken Kulübü’nün organize ettiği yarışta ilk gün Pendik - Çınarcık rotasında mini inshore yapılacak, ikinci gün ise Pendik önünde şamandıra yarışlarında mücadele edilecek. Yarışa katılacak olan tüm tekneler, bu yıl da Marinturk İstanbul City Port’ta buluşarak aynı noktadan hareket edecek ve yarış süresince aynı iskelede bağlı bulunacaklar. Önceki yıllardan farklı olarak, IRC sınıfları dışında Sports Boat sınıfının da yarışta boy göstermesi bekleniyor. Ödül töreni 18 Eylül’de yarışların hemen ardından Marinturk İstanbul City Port’ta gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Yurtdışı yolcularına indirimli cep tarifeleri

Cep telefonu operatörleri Türkiye’den yurtdışıyla düzenli görüşme yapan abonelerine sundukları indirimli tarifeyi genişletiyor. Vodafone, ayda 3.99 TL’ye sunduğu yurtdışı görüşme paketinde bir süre önce değişiklik yaparak abonelerine toplam paket süresinin yarısını yurtdışından Türkiye’yi aramada kullanma hakkı vermişti. Şirket bayram tatilini yurtdışında geçirecek abonelerine yönelik yeni bir uygulama başlattı. Günlük 7,5 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan üç yeni tarifeden “Vodafon ülkeleri”yle günde 30 dakika, “Avrupa, Rusya, Amerika” ve “Diğer Tüm Ülkeler”le ayda 120 dakikaya kadar görüşme yapılabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!