Kış Güneşi 14. bölümde Yakup ve Nisan sarmaş dolaş..

Güncelleme Tarihi:

Kış Güneşi 14. bölümde Yakup ve Nisan sarmaş dolaş..
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 14:33

Kış Güneşi 14. bölümde işler karışıyor. Dizinin yeni bölümünde Efe, Yakup ve Nisan'ı sarmaş dolaş görünce içinden çıkılmaz bir durum meydana geliyor. Kış Güneşi 14. bölüm bu hafta heyecan seviyesi yüksek bir bölüm ile ekranlara geldi. Peki dizinin yeni bölümünde başka neler yaşandı?

Haberin Devamı

Kış Güneşi 14. bölümde; Seda'nın verdiği adrese giden Efe, Yakup ve Nisan'ı sarmaş dolaş görünce kahrolur. Nisan'ın kendisine durumu açıklamasını bekler ancak Nisan, Efe'ye tek kelime etmez. Bu sessizlik Nisan ile Efe aşkında sonun başlangıvı olur. Efe'nin bir sohbet sırasında babasının katiline dair anımsadığı yüzüğü Efruz'a tarif etmesiyle olayların gidişi tamamen değişir.

KIŞ GÜNEŞİ 14.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kış Güneşi 13.bölümde; Kazadan yaralı kurtulan Yakup bir anda Nisan'ın karşısına çıkar. Babası öldü sanan Nisan büyük bir şaşkınlık yaşamaktadır. Yakup, yurtdışına kaçırabilmek için Nisan'dan yardım ister. Nisan onu karşısında çaresiz görünce haline acır ve Efe dahil olmak üzere tüm sevdiklerine yalan söylemek zorunda kalır. Efe ve Nisan'In evlilik kararı alması ortalığı karıştırır.

Haberin Devamı

Kış Güneşi genel hikayesi..

Kış Güneşi, Show TV'de yayınlanan televizyon dizisi. Yönetmenliğini Murat Onbul’ın yaptığı dizide başrolleri Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver üstlendi. İlk bölümü 23 Şubat 2016 tarihinde yayınlandı. Efe, babası ile birlikte kaza süsü verilen bir cinayetin kurbanı olur. Kazadan yaralı kurtulan Efe hafızasını yitirir. Yıllar sonra zengin bir ailenin oğlu olduğunu öğrenen Efe ikiz kardeşi Mete ile iletişime geçer. Ama Efe'nin yaşadığını öğrenen adamlar yarım kalan işi bitirmek için Efe'nin peşine düşer. Ama Efe yerine ikiz kardeşi Mete'yi vururlar. Efe de Mete'nin yerine geçerek hem babasının hem de ikiz kardeşinin intikamını almaya çalışır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!