Kırmızı noktalı terör raporu

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı noktalı terör raporu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 1997 00:00

Haberin Devamı

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı, ‘‘kırmızı noktalı’’ terör raporu hazırladı. Vatandaşları terör örgütlerine karşı uyarmak amacıyla hazırlanan broşürlerde, ilk kez yasa dışı örgütlerin cinsel yaşantılarından örnekler verildi. Bu örnekler şöyle sıralandı:

PKK'lı militanların, köylü ailelerin kızlarına ve kadınlarına tecavüz ederken baba ve ağabeylerine nöbet tutturduklarını biliyor muydunuz?

PKK içindeki bayan militanların erkeklerin zevk aracı olduğunu, erkek militanların da homoseksüel ilişkilere girdiklerini, örgütte kısa bir süre de olsa kalan genç kızların bu ilişkilerden kaçmalarının mümkün olmadığını, bunlardan kaçmak isteyen genç kızların ajan ve işbirlikçi iddiasıyla öldürüldüklerini biliyor muydunuz?

İşadamı Özdemir Sabancı'yı öldüren DHKP/C militanı İsmail Akkol'un İstanbul'da 5 ay süreyle gizlendiği evde, ev sahibinin baldızına tecavüz ettiğini biliyor muydunuz?

Broşürün İslamcı terör örgütleri ile ilgili bölümünde ise, ‘‘Vasat terör örgütü İçel Askeri Kanat Sorumlusunun evinde porno dergiler bulunduğu’’ ifade edilirken, Hizbullah militanlarının da camilerden halı ve kilim çaldıkları vurgulandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!