Kırmızı ışıkta silahlı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı ışıkta silahlı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2007 13:21

Osmaniye'de, bıçakla yaralama olayı ile ilgili şahitlik yapmaması için daha önce tehdit edilen genç kız ile dayısı, otomobille mahkemeye giderken, kırmızı ışıkta durduklarında silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda genç kız ve dayısı yaralandı, iki zanlı olayın ardından düzenlenen operasyonda yakalandı.

Haberin Devamı

Geçen yıl meydana gelen bıçakla yaralama olayının zanlısı olduğu belirtilen Osman K. (18), bu sırada yanında olan kız arkadaşı Dilek Ceylan'ı (18), davada tanıklık yapmaması için birkaç kez uyardı.

Dilek Ceylan, tanıklık etmek üzere dayısı Mehmet Poyraz (38) yönetimindeki 80 AP 525 plakalı otomobille duruşmanın yapıldığı mahkemeye giderken, otomobil Raufbey Mahallesi'nde kırmızı ışıkta durdu. Bu arada, Osman K. ile kardeşi Oğuzhan K'nin (20) bulunduğu otomobil de yanlarına yanaştı. Genç kız ve dayısının üzerine ateş eden saldırganlar, daha sonra olay yerinden kaçtılar.

Otomobil sürücüsü Mehmet Poyraz, çenesinden ve sağ kolundan, Dilek Ceylan ise sol göğsünün alt bölümünden yaralı olarak Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda yakalanan Osman ve Oğuzhan K'nin gözaltına alındığı, olayda kullanıldığı belirlenen iki tabancanın ele geçirildiği bildirildi. Yetkililer, zanlıların sorgulanmasının ve olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydettiler.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!