‘Kiracıdan çok çektik’ yazısını görünce saldırdı

Güncelleme Tarihi:

‘Kiracıdan çok çektik’ yazısını görünce saldırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2006 13:08

Eskişehir’de Selahattin Peder boş olan evinin pencere camına ‘kiracıdan çok çektik, kiralık değildir’ yazısı asınca, eski kiracı Önder Ayten'in saldırısına uğradı.

Kumlubel Mahallesi Kurtalan Sokak’ta önce gece saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, 22 yaşındaki Önder Ayten bir hafta önce çıktığı evin önünden geçerken, pencere camında ‘Kiracıdan çok çektik, kiralık değildir’ yazısını gördü.

Yazıyı okuyunca sinirlenen Önder Ayten, arkadaşı 22 yaşındaki Kamil Gül ile birlikte eski ev sahibi 51 yaşındaki Selahattin Peder’in evine gitti. Eski kiracı Önder Ayten ile ev sahibi Selahattin Peder arasında cama asılan yazı nedeniyle tartışma çıktı. Alkollü oldukları belirtilen Önder Ayten, arkadaşı Kamil Gül ve ev sahibi Selahattin Peder arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yumrukla birbirlerine giren tarafları çevredekiler ayırdı. Olaydan sonra ev sahibi Selahattin Peder Polis Merkezi’ne giderek eski kiracısı Önder Ayten ile Kamil Gül’ün kendisini dövdüğünü belirtip şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan Önder Ayten ile arkadaşı Kamil Gül, ev sahibi Selahattin Peder’in boş olan evinin pencere camına ‘kiracıdan çok çektik, kiralık değildir’ yazısını asmasına sinirlendiklerini ve bu yüzden aralarında tartışma çıktığını belirtti. Birbirlerinden davacı olan iki tarafın işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!