Kingston, bellek kartlarını güncelliyor

Güncelleme Tarihi:

Kingston, bellek kartlarını güncelliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2006 00:00

Kingston Technology, çok özellikli mobil telefonların artan depolama taleplerini desteklemek üzere, daha yüksek kapasiteli miniSD ve MMCmobile kartlar üretmeye başladığını duyurdu. Yeni kartlar çok kısa bir süre içerisinde 2GB’lık kapasitelerle piyasada olacak.

Haberin Devamı

“Tüketiciler, yeni nesil çok fonksiyonlu mobil cihazlar tarafından sunulan özellik ve fonksiyonlar hakkında daha fazla bilgi sahibi oldukça, cihazların depolama kapasitelerini optimize eden geniş kapasiteli Flash belleklere olan ihtiyaç da artmaya devam ediyor” diyen Kingston Mobil Medya Ürün Müdürü Keyla Valesquez, büyüyen global mobil medya pazarında yaptıkları araştırmaların, kullanıcıların daha fazla veri, müzik, fotoğraf ve video depolamalarına imkan sağlayan yüksek kapasite ihtiyacının hızla büyüdüğüne işaret ettiğini söyledi. Valesquez, cihazın megapiksel, çözünürlük ve sıkıştırma özelliklerine bağlı olmak kaydıyla, 2 GB’lık bellek kartının 1.100 adete kadar fotoğrafı taşıyabildiğini de sözlerine ekledi.

 

Haberin Devamı

Buna ek olarak pek çok dikey pazarda da, sipariş takibi, stok yönetimi gibi mobil cihazlar üzerinde kullanılan özel iş uygulamalarında genişletilmiş bellekler kullanılıyor ve kapasitesi arttırılmış bellek kartları bu özel platformlarda hem fonksiyonelliği hem de etkinliği geliştirebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!