Kim bu 'Uzun Boylu Esmer Adam'

Güncelleme Tarihi:

Kim bu Uzun Boylu Esmer Adam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2010 13:56

Woody Allen’in yönettiği son filmi, Uzun Boylu Esmer Adam (You’ll Meet A Tall Dark Stranger), ihtiraslarıyla, tutkularıyla, zaaflarıyla, endişeleriyle bir grup insanın, tehlikeli olabilecek sıkıntılarının öyküsünü anlatıyor.

Haberin Devamı

Kim bu Uzun Boylu Esmer Adam

 

WOODY ALLEN'IN SON FÄ°LMÄ°NDEN FOTOÄžRAFLAR

 

FÄ°LMÄ°N FRAGMANI - WEB TV

 

Başrollerde Anthony Hopkins, Antonio Banderas, Freida Pinto, Gemma Jones, Josh Brolin, Lucy Punch ve Naomi Watts’ın oynadığı film 17 Aralık 2010’da Türkiye’de vizyona çıkıyor.

 

Komedi ve dram unsurlarının yoğunluğunda geçen film ilk kez 2010 Cannes Film Festivali’nde izleyiciye sunuldu.

Haberin Devamı

 

Filmin konusu:

 

Film iki evli çift arasında geçer; Alfie (Hopkins), Helena (Jones) ve kızları Sally (Watts) ile kocası Roy (Brolin). Tutkuları, hırsları ve endişeleri evliliklerinin çatırdamasına neden olmaktadır. Alfie karısı Helena’yı özgür ruhlu bir telekız olan Charmine (Punch) için terkettikten sonra, Helena mantıklı hareket etmeyi birakır ve şarlatan bir falcının dediklerini uygulamaya başlar. Mutsuz bir evlilik geçiren Sally ise yakışıklı, sanat galerisi sahibi patronu Greg’e (Banderas) aşık olmuştur. Roy ise, bir yazar sinirli bir şekilde son romanına cevap vermesini beklerken, pencereden bakan ve o bakışlarla kendisini etkileyen Dia (Pinto) adında gizemli bir kadına vurulur.

 

Kim bu Uzun Boylu Esmer Adam
Â
Kim bu Uzun Boylu Esmer Adam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!