Kilyos'ta siyah beyaz kavgası

Güncelleme Tarihi:

Kilyosta siyah beyaz kavgası
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 03, 2007 00:00

Radar Live festivaline iki müzisyen arasında yaşanan ırkçı kavga damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Kilyosta siyah beyaz kavgası
Kilyosta siyah beyaz kavgası
Kelis ve arkada görünen davulcusuBen Drew
Kilyos'ta düzenlenen Radar Live festivaline, Amerikalı R&B sanatçısı Kelis'in siyahi davulcusu ile İngiliz Hip Pop'çı Ben Drew arasında yaşanan ırkçı kavga damgasını vurdu.

Kuliste yumruklaştılar
Solar Beach'te düzenlenen Radar Live 2007'de konserler tüm hızıyla devam ederken, önceki akşam basının alınmadığı kulis bölümünde büyük bir kavga çıktı. Kelis'in davulcusu ile İngiliz Hip Hop'çı Ben Drew arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede yumruklaşmaya kadar vardı. Olaya müdahale eden güvenlik görevlileri Drew'i olay yerinden uzaklaştırmak istese de onun küfürleri ortamı daha da gerdi.

Haberin Devamı

Benim ten rengim beyaz
Bir yandan çevresindeki masaları devirirken bir yandan da küfürler yağdıran Hip Hop'çı, en sonunda siyahi davulcuya dönerek "Hadi buraya gelde teke tek kavga edelim. Gangsterler... Benim ten rengim beyaz" diye bağırdı. Bu ırkçı sözler orada bulunan herkesi şoke ederken, Kelis ve ekibi güvenliğin Drew'i kulisten uzaklaştırmasının ardından korumalar eşliğinde Solar Beach'i terk etti.

Kilyosta siyah beyaz kavgası

      Marilyn Manson

/images/100/0x0/55eb3d60f018fbb8f8b45405
Marilyn Manson'a laf attı
İkinci yılında rekor katılıma ulaşan Radar Live'ın üçüncü gününde, rock'ın asi yıldızı Juliette Lewis sahnedeydi. Juliette and the Licks grubunun vokalisti, şarkılarının yanı sıra sahne şovuyla da büyük ilgi çekti. Sahneden sık sık Türkçe olarak izleyicilere teşekkür eden şarkıcı, festival kapsamında sahne alan Marilyn Manson'a da laf attı: "Bizim her gittiğimiz yere Manson da geliyor. Son dört konserimizde karşılaştık. Ama biz gittiğimiz yere güneşi, o ise yağmuru getiriyor; uyarıyoruz!"
                                                                              Juliette Lewis

                                                                    Â

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!