Kılıçdaroğlu: Az bekleyin

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu: Az bekleyin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2014 15:08

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile ilgili yolsuzluk dosyası olduğunu iddia etmesine ilişkin de, "Az bekleyin, çok iyi konuşacağım" dedi.

Haberin Devamı

Tarifeli uçakla Gaziantep'e gelen Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç da eşlik etti. Kılıçdaroğlu'nu Gaziantep Havalalanı'nda CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Gaziantep milletvekilleri Mehmet Şeker ve Ali Serindağ, İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, ilçe belediye başkan adayları ve partililer karşıladı.

''EV EV GEZİN''

Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Kılıçdaroğlu, "Seçimde çok çalışmanızı bekliyorum. Ev ev gezin, kapı kapı dolaşın" dedi.

''VATANSEVERLİK HİÇ KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL''

Gazetecilerin, Başbakan Erdoğan'ın TÜSİAD ile ilgili sözleri konusunda ne düşündüğünü sorması üzerine, Kılıçdaroğlu, "Amacını aşan bir söz bu. Bu ülkede hiç kimse bir başkasını ihanetle suçlayamaz. Vatanseverlik hiç kimsenin tekelinde değildir" diye konuştu.

Haberin Devamı

''AZ BEKLEYİN''

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile ilgili yolsuzluk dosyası olduğunu iddia etmesine ilişkin de, "Az bekleyin, çok iyi konuşacağım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!