KİLER 2008'de yüzde 25 büyüme hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

KİLER 2008de yüzde 25 büyüme hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2007 13:47

Kiler Marketleri Genel Müdürü Nihat Özdemir, 2008 yılında yüzde 25 büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Özdemir, 4 ayrı mağazalarının açılış töreni için geldiği Adana'da, 2008 yılı hedefleri hakkında bilgi verdi. Özdemir, Adana'da faaliyet gösteren Karıncalar Marketleri'ni satın alarak Akdeniz Bölgesinde de faaliyet göstermeye başladıklarını belirterek, bugün yaptıkları 4 ayrı açılış ile birlikte 13 ilde mağaza sayısını 144'e çıkardıklarını ifade etti.

Perakende sektörünün önemli markası haline geldiklerini ve “Hedef tüm Türkiye” sloganıyla şimdi de Adana'da hizmet vereceklerini belirten Özdemir, 2008'de daha çok noktada hizmet vermek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Amaçlarının kaliteli, güvenli ve ekonomik alışveriş olduğunu vurgulayan Özdemir, şunları söyledi:
“Perakende sektöründeki deneyimimiz, kaliteli ve kazançlı alışveriş yaklaşımımız ve müşterilerimizin beklentilerine uygun hizmet anlayışımız, bizi daha ileriye götürüyor. Hedeflerimizi gerçekleştirirken ülke ekonomisine, perakende sektörünün gelişimine ve istihdama olan katkımızı da her geçen gün artırıyoruz. Akdeniz yolculuğuna Adana'dan çıkıyor olmak bizim için son derece önemli. Üreticiden tüketiciye ürünleri doğrudan ulaştırdığımız sistemimiz sayesinde farkımızı Adanalılar da görecek.”
Özdemir, 2007 yılını 150'ye yakın mağaza ve 700 milyon YTL ciro ile kapatacaklarını belirterek, 2008 yılında yüzde 25 büyüme hedeflediklerini söyledi.
Kaliteden taviz vermeden tüketiciye en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten Özdemir, 2008 yılı sonuna kadar Adana ve çevre illerinde 20-25 mağazaya ulaşmak istediklerini de bildirdi. Konuşmanın ardından mağazaların açılışı yapıldı.
Açılış törenini AK Parti Adana Milletvekilleri Vahit Kirişçi ve Necdet Ünüvar, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Atilla Gülsar, İl Müftüsü Mehmet Barış ve davetliler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!