'KESK'in yaklaşımı belli'

Güncelleme Tarihi:

KESKin yaklaşımı belli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2014 12:34

Haberin Devamı

Doğan Haber Ajansı, bugün sabah saatlerinde, “Mersin’in Silifke İlçesi’nde KESK’e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası İşyeri Temsilciliği Hemşirelik Haftası kutlamaları kapsamında verdiği yemekte sağlık çalışanları stres attı” şeklinde bir haberi servise koydu. hürriyet.com.tr olarak bu haberi Soma faciasının acısı ile karşılaştırıp, “Siz de emekçisiniz ayıp” başlığı ile manşetlere taşıdık. Ancak bu büyük bir hataydı... Doğan Haber Ajansı, konuyla ilgili olarak abonelerine bir düzeltme metni geçti. Haberi derhal yayından çektik.

Çünkü, DHA 9 Mayıs tarihli söz konusu haberi yanlışlıkla bugün servise koymuştu.

Manşetten kullandığımız ve Silifke Sağlık ve Sosyal Emekçileri Sendikası Temsilciliği ile üyelerini rencide edici bu yanlışlıktan ötürü onlardan ve hürriyet.com.tr okurlarından özür dileriz.

Haberin Devamı

'OLAY GECESİ SOMA'DAYDIK'

Öte yandan SES Genel Sekreteri Birsen Seyhan, hürriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada “Biz SES olarak, olayın olduğu gece Soma’daydık. Halen de Soma sokaklarındayız. Bütün örgütlerimiz iş bıraktı eylem yaptı. KESK’in emek yaklaşımı belli… " dedi.

İŞTE DHA TARAFINDAN YAZI İŞLERİ’NE GÖNDERİLEN O DÜZELTME METNİ:

ÖZÜR

Sayın Yazı İşleri Müdürleri’ne

Mersin’in Silifke ilçesinde KESK’e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası işyeri temsilciliğinin Hemşirelik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlediği yemeğin, Soma’daki kömür ocağı kazasından önce gerçekleştiği açıklandı. Bu konuda bugün servise konulan haber ve eğlence fotoğrafları da o geceye ait olup Silifke mahreçli haberimiz nedeniyle özür dileriz.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!