Kendisini yarayanları söyledi, öldü

Güncelleme Tarihi:

Kendisini yarayanları söyledi, öldü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2007 11:37

İzmir'in Eskiizmir semtinde bıçakla yaralı halde bulunarak polisler tarafından hastaneye kaldırılan genç, kendisini bıçakladığını ileri sürdüğü iki arkadaşının ismini verdikten sonra, öldü.

Haberin Devamı

Eskiizmir Semti 3892 Sokak Eskiizmir İlköğretim Okulu bahçesinde kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis, Volkan Özdemir'i (21), bıçakla yaralanmış halde buldu. Ekipler, ağır yaralı durumdaki Özdemir'i polis otomobiline alarak, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Özdemir, polislere, arkadaşları S.S. ve A.D. ile tartıştığını ve bu kişiler tarafından bıçaklandığını söyledi. Hastaneye vardıktan sonra bilinci kapanan Özdemir, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Özdemir'in verdiği bilgiler doğrultusunda operasyon başlatan polis, adresini tespit ettiği, çok sayıda suçtan sabıkalı S.S'yi (24), gözaltına aldı.

S.S'nin, hayatını kaybeden Özdemir ile A.D'nin tartıştığını, kendisinin tartışmaya müdahale ettiğini, kavganın büyümesi üzerine korkarak olay yerini terk ettiğini söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

A.D'nin (35) ise yakalanmasına çalışıldığı bildirildi. Özdemir, S.S ve A.D'nin çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!