Kendisini yakalayan polislere teşekkür etti

Güncelleme Tarihi:

Kendisini yakalayan polislere teşekkür etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2006 13:25

Konya'da “kasten adam öldürme” suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yaklaşık 5 aydır aranan zanlı, bebeğini görmek için geldiği Konya'da kendisini yakalayan polislere teşekkür etti.

Haberin Devamı

Hacı Hasan Gökgöz (35), 2002 yılının Haziran ayında merkez Selçuklu İlçesi Fatih Mahallesi'ndeki evine gelen satıcıyı, karısına sarkıntılık yaptığı iddiasıyla bıçaklayarak öldürdü.
Bir gün sonra yakalanan Gökgöz, yargılandığı Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde “kasten adam öldürme” suçundan 12 yıl 196 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Cezaevine konulan Gökgöz, yaklaşık 2 yıl sonra yeni TCK'ya göre şartlı tahliyesini istedi ve 2004 Kasım ayında şartlı tahliye edildi.

SEVİNCİ KISA SÜRDÜ

Yaklaşık 9 ay sonra mahkeme kararıyla yeni TCK'ya göre cezasının geri kalan kısmını çekmesi gerektiğini öğrenen Gökgöz, cezaevine girmemek için kaçtı.

 
Konya Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekipleri, hakkında yakalama kararı çıkarılan Gökgöz'ün bulunması için çalışma başlattı. Antalya'da jandarma bölgesindeki bir mermer atölyesinde olduğu tespit edilen Gökgöz, polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda yakalanamadı.

YENİ DOĞAN BEBEĞİNİ GÖRMEK İÇİN GELDİ

2 çocuğu bulunan Gökgöz, 10 gün önce doğan bebeğini görmek için Antalya'dan Konya'ya geldi.
Gökgöz'ün yakalanmamak için sürekli yer değiştirdiğini belirten yetkililer, “Gökgöz'ün, yeni doğan bebeğini görmek için Konya'ya geleceğini biliyorduk. Ekiplerin yaptığı takip sonucunda 5 aydır aranan zanlı, Kahraman Caddesi Medeniyet Sokak'ta yakalandı” dediler.

POLİSLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yetkililer, yakalanan Gökgöz'ün kendilerine teşekkür ettiğini, (İyi ki beni yakaladınız. Artık bu strese dayanamıyordum. Size çok teşekkür ederim. Gerçekten kaçtığım süre zarfında, kendimi çok yaşlanmış hissettim. Yakalanma korkusu yüzünden psikolojim bozuldu) dediğini belirttiler.
Gökgöz'ün, ifadesinin ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!