Kendisini terk eden áşığının evini yaktı

Güncelleme Tarihi:

Kendisini terk eden áşığının evini yaktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2002 01:49

Samsunlu İlksen Işık, iki yıl sonra kendisini terk edip, başkasıyla evlenen astsubay sevgilisinin evini yakmaktan 6 yıl hapis istemiyle yargılanıyor.

İLGİNÇ dava, Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlandı. İddiaya göre, 30 yaşındaki İlksen Işık, Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda görevli astsubay Faruk Güner'le iki yıl birlikte yaşadı. İki yıl sonunda astsubay, bir başkasıyla evlenerek Işık'ı terk etti. Genç kadın, bu karara tepki gösterdi.

Hayır ben yakmadım

İki ay önce Faruk Güner ve astsubay arkadaşı Turgay Taşlıarmut'un bir düğüne katılmak üzere Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan evlerinden dışarı çıkmalarını fırsat bilen İlksen Işık, Güner'in evini yaktı. Astsubay Faruk Güner, şüphelendiği eski sevgilisinden şikáyetçi oldu. Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ev yakma suçundan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan İlksen Işık, suçlamayı kabul etmedi.

Başkası yakmış olamaz

Işık, ‘‘Faruk ile ilişki yaşadığımız doğrudur. Ancak evini yakmadım. Bana iftira atıyor. Kendisi yakmıştır’’ diyerek savunma yaptı. Astsubay Faruk Güner ise ‘‘İlksen evlenmemi kabul edemedi. Eşimi ve beni telefonla sürekli rahatsız ediyordu. Evden çıkmadan önce, mahallede dolaşırken kendisini görmüştüm. Evi yakarken görmedim ama evimi ondan başkası yakamaz’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!