’Kenan kardeşliği’ kazayla sona erdi

Güncelleme Tarihi:

’Kenan kardeşliği’ kazayla sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2008 00:00

Kenan Doğulu hayranı biri üniversiteli pırıl pırıl iki genç kız, yeni yılın ilk saatlerinde korkunç bir kaza geçirdi. ’Facebook’ta "2008’e Kenan’la girenler" sitesine üye olan Tuğçe Sakarya ile İpek Tümay adlı iki arkadaş, Doğulu konseri sonrası evlerine dönerken, bindikleri taksiye bir minibüs çarptı. Tuğçe can verdi, İpek yaralandı. Minibüs sürücüsü ise kaçtı.

HAYAT DOLU TUĞÇE'DEN GERİYE KALAN FOTOĞRAFLAR...

POLİS AİLEYE ACI HABERİ BÖYLE VERDİ..../ VİDEO

BAHÇEŞEHİR
Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 1’inci Sınıf Öğrencisi 18 yaşındaki Tuğçe Sakarya ile Özel Saint Benoit Fransız Lisesi Son Sınıf Öğrencisi 17 yaşındaki İpek Tümay, önceki gece Kenan Doğulu’nun Gayrettepe’deki Discorium’da verdiği yeni yıl konserine gitti. Tuğçe otomobili olmasına rağmen, yakınlarının verdiği ifadeye göre alkol alabileceği ihtimalini düşünerek konsere taksiyle gidip, gelmeye karar verdi. İki arkadaş, daha sonra 2008’e Kenan Doğulu ile girdi. internetin ünlü sitesi ’Facebook’daki sayfalarında "2008’e Kenan’la Girenler" grubuna da üye olan Tuğçe ile İpek, konserden sonra Nişantaşı’ndaki yeni yıl eğlencesine katıldı. Burada sabah saatlerine kadar eğlenen iki arkadaş, evlerine gitmek üzere İbrahim Bektaş’ın kullandığı 34 TEC 39 plakalı taksiye bindi.

İPEK TABURCU OLDU Korkunç kaza, dakikalar sonra geldi. O-1 Karayolu’nun Acıbadem Köprüsü’nü 100 metre kadar geçtikleri saat 06.00 sıralarında, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 16 DT 267 plakalı bir minibüs, iki arkadaşın içinde bulunduğu taksiye arkadan büyük bir hızla çarptı. Taksi, darbenin şiddetiyle bariyerlere savrularak çarparak durabildi. Taksinin arka koltuğunda oturan Tuğçe Sakarya, kaza yerinde hayatını kaybetti. Hafif yaralanan arkadaşı İpek Tünay, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Gençkız, burada yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edildi. Taksici İbrahim Bektaş da kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

BABA RUSYA’DAYDI Polis kaçan minibüs sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı. Tuğçe Sakarya’nın Çekmeköy’de özel bir okulda resim öğretmenliği yapan annesi Semra Bolat rahatsızlandığı için hastaneye gelemedi. Tuğçe Sakarya’nın 15 yıl önce annesinden ayrılan İnşaat Mühendisi babası Savaş Sakarya acı haberine yaşadığı Rusya’da aldı. Savaş Sakarya, İstanbul’a gelmek için yola çıktı. Hastane morguna gelen Tuğçe Sakarya’nın dedesi Mahmut Bolat, "O benim sağ kolumdu. Biz büyüttük. Büyük acı içindeyiz. Hayat dolu pırıl pırıl bir kızdı" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!