Kazada 4 polis eşine gözyaşı

Güncelleme Tarihi:

Kazada 4 polis eşine gözyaşı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2011 16:44

BİTLİS’te dün meydana gelen trafik kazasında ölen 4 polis eşinden Nuray Dilek ve Melike Durabi, Bitlis’in Güroymak İlçesi'nde toprağa verildi. Özlem Malkoç ve Dilek Çınar'ın cenazeleri de memleketlerine gönderildi.

Bitlis’ten dün yanına kendisi gibi polis eşi olan 4 arkadaşını alıp Tatvan’a alışverişe giden Raziye Güler yönetimindeki 42 BSR 81 plakalı otombil karşı yönden gelen Faik Dağtekin yönetimindeki 27 N 7651 plakalı TIR’la, El-Aman Han’ı mevkiinde çarpıştı. Kazada sürücü Raziye Güler yaralı kurtulurken Melike Durabi, Nuray Dilek, Özlem Morkoç ve Dilek Çınar yaşamını yitirdi.

Kazada can veren 4 kişiden Bitlis Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Durabi’nin eşi 4 çocuk annesi Melike Durabi ile polis memuru Ali Dilek’in eşi 2 çocuk annesi Nuray Dilek, vasiyetleri üzerine Bitlis’in Güroymak İlçesi’nde toprağa verildi. Esentepe Mahallesi’ndeki El-Taği Mezarlığı’na getirilen Durabi ve Dilek'in cenaze namazı burada kılındı. Cenaze namazı sonrası tabutları bir süre omuzlarda taşınan Melike Durabi ve Nuray Dilek toprağa verildi. Cenazeler toprağa verilirken Durabi ve Dilek'in eşleriyle çocukları gözyaşı döktü.

Aynı kazada hayatını kaybeden 1 çocuk annesi Özlem Morkoç'un cenazesi toprağa verilmek üzere Muş Havaalanı'ndan uçakla memleketi Amasya’nın Göynüçek İlçesi’ne, 2 çocuk annesi Dilek Çınar'ın cenazesi de Antalya’nın Manavgat İlçesi'ne gönderildi. Cenazelerin gönderilmesi sırasında düzenlenen törene Ak Parti Bitlis milletvekilleri Zeki Ergezen, Vahit Kiler, Cemal Taşar, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, belediye başkanları ve çok sayıda polis ve vatandaş katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!