Kaza yapan sürücüden ilginç ifade: 'Ben bu hayatta hiçbir şeye sap olamadım'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2020 02:06

Bursa'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, park halindeki araçlara çarptıktan sonra takla atarak, yan döndü. Kazadan şans eseri yaralanmadan kurtulan ve alkollü olduğu tespit edilen Semih G., polis ekiplerine, "Ben bu hayatta hiçbir şeye sap olamadım." dedi.

Haberin Devamı

Kaza, saat 22.30 sıralarında, Nilüfer ilçesi Tuna caddesinde meydana geldi. Semih G. yönetimindeki 16 GM 267 plakalı otomobil kontrolden çıkıp, park halindeki araçlara çarptıktan sonra takla atarak yan döndü. Kazada Semih G. yaralanmazken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kazaya neden olan sürücü Semih G. polis tarafından ekip otosuna alındı.

Kaza yapan sürücüden ilginç ifade: Ben bu hayatta hiçbir şeye sap olamadım

Trafik ekiplerince alkol muayenesi yapılan Semih G.'nin 121 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Kazadan sonra hasar gören otomobilini inceleyen Semih G.nin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Kaza haberini alan Semih G.'nin annesi A.G. de olay yerine geldi. Ekip otosunun yanına giden anne oğlunu teselli etti. Semih G. ise annesinin geldiği sırada polis ekiplerine, "Ben bu hayatta hiçbir şeye sap olamadım." dedi. Polis ekiplerince kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!