Kaza yapan gencin babası polisi bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Kaza yapan gencin babası polisi bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2007 13:58

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir kişi, yaralamalı trafik kazasına karışarak olay yerinden kaçtığı öne sürülen oğlunu sormak için iş yerine gelen polis memurunu bıçakla yaraladı.

Haberin Devamı

Murat A. (22), motosikletiyle Akçay Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Kadının hafif yaralandığı kazayla ilgili yürütülen soruşturmada, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda zanlının Murat A. olduğu belirlendi. Bunun üzerine zanlıyı sormak için babasının Gazi Mahallesi Eski PTT Caddesi'ndeki iş yerine giden Edremit Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Erkan Yılmaz (39), alkollü olduğu öne sürülen baba Hüseyin A'nın (55) bıçaklı saldırısına uğradı.

Saldırıda karnından bıçaklanan ve Kazdağı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Yılmaz'ın, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından “görevli polis memuruna etkin direnme ve bıçakla yaralama” iddiasıyla gözaltına alınan Hüseyin A'nın sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

Bu arada, yaralamalı kazaya karıştığı iddiasıyla aranan Murat A'nın da gözaltına alındığı ve çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı kaydedildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!