Kaza yapan araçtan kaçan 5 kişi aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Kaza yapan araçtan kaçan 5 kişi aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2010 22:27

Küçükçekmece'de bariyerlere çarparak yan yatan araçtan sağ olarak kurtulan 3'ü kadın 5 kişi, olay yerinden polis ekipleri gelmeden uzaklaştı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, İkitelli Basın Ekspres yolu Atatürk Havalimanı istikametine giden 34 GC 074 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda bariyerlere çarptı.Çarpmanın etkisiyle yan yatan ve büyük çapta maddi hasar meydana gelen araçta bulunan ve kimlikleri tespit edilemeyen 3'ü kadın 5 kişi olay yerinden uzaklaştı.Yoldan geçen vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaptıkları incelemenin ardından, kadın çantaları, cep telefonları ve cüzdanlarını bırakarak olay yerinden uzaklaşan kişileri bulmak üzere çevrede arama çalışması yaptı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre bir taksiye binerek kaza yerinden ayrılan 3'ü kadın 5 kişinin eşyalarına el koyan polis, aracın çalıntı olma ihtimaline karşı çalıntı kayıtlarını da inceledi ve çalıntı kaydının olmadığı bilgisine ulaştı. Polis ekipleri, aracın kayıtlarından yola çıkarak kazaya karışan kişileri bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.Kaza nedeniyle aksayan trafik, maddi hasarlı aracın çekiciyle yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!