Kaza şokuyla intihar mı etti, köprüden mi düştü

Güncelleme Tarihi:

Kaza şokuyla intihar mı etti, köprüden mi düştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2010 00:00

Boğaziçi Köprüsü girişinde gece 01.00 sıralarında Biyoloji öğretmeni Mahmut Aktepe (46) otomobiliyle önünde giden İbrahim Polat’ın otomobiline çarptı. Yaklaşık 30 merte sürüklenen Aktepe’nin otomobili bariyerlere çarpıp durdu. Kazada İbrahim Polat, Fatma Hilal Polat ve Hatice Polat yaralandı.

Haberin Devamı

KÖPRÜDE ESRARENGİZ KAZA / WEB TV

KAZANIN ARDINDAN ATLADI - FOTO GALERİ

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis bir kişinin köprü korkuluklarından atladığı ihbarını aldı. Toprak zemine çarpıp yaşamını yitiren kişinin öğretmen Mahmut Aktepe olduğu belirlendi. Kamera kayıtlarını inceleyen polisler, Aktepe’nin intihar mı ettiğini yoksa olayın şokuyla korkulaklardan mı düştüğünü araştırıyor.

Kaza şokuyla intihar mı etti, köprüden mi düştü
Aktepe‘nin, ortağı Mustafa Argun, “İntihar olduğuna inanmıyoruz, arkadaşıma intiharı yakıştıramam” dedi. Mahmut Aktepe ile bir dersanenin Çekmeköy Şubesini ortak işleten Mustafa Argun, son görüşmelerini şöyle anlattı;

“Dün saat 16.00 sıralarında canı biraz sıkkın gibiydi. Sonra birlikte maçı izlemeye karar verdik. Bir süre sonra işi çıktı. Maç planımızı iptal ettik. Sonra dersaneden ayrıldı. Son görüşmemiz bu oldu. Sonra acı haberi aldık. Evli değildi. Sabah karakola gittiğimizde polis, olayın intihar olmayabileceğini, Mahmut’un kazadan sonra şokun etkisiyle kaza yerinden uzaklaşmak isterken korkulukların düşmüş olabileceğini söyledi. Ticari hiçbir sorunumuz yok. Ben polisin söylediği gibi şokun etkisiyle düştüğüne inanıyorum. Cenazesi ailesi tarafından Afyon’a götürülecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!