Kaza şehidi toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Kaza şehidi toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2009 15:56

HAKKARİ’de silahının kazaen ateş alması sonucunda şehit olan Piyade Komando Onbaşı 28 yaşındaki Şehsuvar Salmanoğlu’nun cenazesi memleketi Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi’nde toprağa verildi.

Hakkari Dağ ve Komando Tugayı Komutanlığı’nda görev yapan bekar Şehsuvar Salmanoğlu, dün akşam göreve giderken silahının kazaen ateş alması sonucunda şehit oldu. Salmanoğlu’nun cenazesi bugün memleketi Andırın’a getirildi. Askere gitmeden önce ilçedeki amatör Yeşildağ spor kulübünde futbol oynayan Salmanoğlu için düzenlenen törene Kahramanmaraş Vali Yardımcıları Kürşad Kırbıyık ile Servet Güngör, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Şendoğan Karakuş, Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafi Baytorun, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Andırın Kaymakamı Kürşad Özdemir ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Törende Salmanoğlu’nun kardeşleri 26 yaşındaki Asena ile 21 yaşındaki Gökçe Salmanoğlu sinir krizi geçirdi. Tek erkek evlatlarını şehit veren baba 55 yaşındaki Kemal ile 48 yaşındaki Saadet Salmanoğlu’nun ise metanetli oluşu dikkat çekti.

Şehidin cenazesi törenin ardından götürüldüğü Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Andırın Şehitliği’nde toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!