Kayseri'deki trafik kazasında ölenlerin kimlikleri belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Kayserideki trafik kazasında ölenlerin kimlikleri belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2006 21:46

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 7 kişi ile yaralanan 27 kişinin kimlikleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 36 WZ 94 yabancı plakalı otomobille Pınarbaşı ilçesinin Kayaltı köyündeki bir düğüne giden yolcuları taşıyan 06 VSL 26 plakalı minibüsün, Kayseri-Malatya karayolunun 95. kilometresi Boran rampası mevkisinde çarpıştığı kazada ölenlerin Çiğdem Çıtak, Buğrahan Çıtak, Çiçek Çandar, Hande Çandar, Hakan Çandar, Kadriye Atmaca ve Fidan Atmaca olduğu bildirildi.

Kazada yaralanan Dursun Çıtak, Furkan Yalçın, Dilber Toprak, Abdullah Toprak, Aysel Toprak, Gülşah Toprak, Semih Toprak, Yasemin Toprak, Hatice Selma Toprak, Bilal Boz, Murat Şahin, Mustafa Uğurlu, Zeynep Toprak, Aliye Aytekin, Azer Yalçın, Ayşe Çıtak, Fatih Çıtak, Mert Aytekin, Gülden Kılıç, Alper Kılıç, Perihan Kılıç, Elif Toprak, Zennure Toprak, Emre Toprak, Sema Nur Toprak, Handan Şahin ve Gülsüm Şahin'in de Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındığı kaydedildi.

Öte yandan Kayseri Valisi Osman Güneş, kazanın meydana geldiği yerde incelemelerde bulundu. Vali Güneş, daha sonra Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ederek hasta ve yakınlarına “geçmiş olsun” dileklerinde bulundu.

Bu arada minibüstekilerin Pınarbaşı ilçesine bağlı Kayaltı köyünde yaşayan Hilmi Poyraz'ın kızı Düriye Poyraz'ın kına gecesine katılmak için Ankara'dan gelen konuklar olduğu öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!