Kayıp Merve'den kahreden haber

Güncelleme Tarihi:

Kayıp Merveden kahreden haber
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2020 09:52

Erzurum’un Horasan ilçesine bağlı Azap Köyü'nde dün öğle saatlerinde kaybolan 2,5 yaşındaki Merve Bayrak'ın bu sabah cansız bedeni bulundu.

Haberin Devamı

Kentteki bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Ebrar Bayrak, dün kızı Merve Bayrak'ı da yanına alıp davetli olduğu düğüne katılmak için Azap Köyü'ne gitti. Akrabalarının evinin önünde oynayan çocuk, aniden kayboldu. Anne ile köylüler, Merve'yi aramalarına rağmen bulamayınca jandarma ve AFAD ekiplerinden yardım istedi.

Kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki köye gelen ekipler, arama- kurtarma çalışması başlattı. Havanın kararmasıyla sonlandırılan çalışmalar bu sabah yeniden başlatıldı. Ekipler arama çalışmalarını sürdürürken, adı açıklanmayan bir çoban köye 6 kilometre mesafedeki dere kenarında küçük kızın cansız bedenini buldu.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Merve'nin cenazesi ölüm nedeninin tespiti için Erzurum Adli Kurumu'na götürüldü.

Haberin Devamı

Çocuğun cesedinin bulunduğu dere kenarı, jandarma tarafından adeta ablukaya alınırken çok yönlü soruşturma yürütülüyor.

Kayıp Merveden kahreden haber
JANDARMA İNCELEMESİ DRON'LA GÖRÜNTÜLENDİ

Merve Bayrak'ın cansız bedeninin bulunduğu köyle 6 kilometre mesafedeki dere kenarında güvenlik güçleri inceleme yaparak delil aradı. Jandarmanın dere kenarındaki incelemesi ile çocuğun kaybolduğu Azap Mahallesi dron'la görüntülendi.

Kayıp Merveden kahreden haber
KIZININ ARDINDAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Merve Bayrak'ın ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapıldı. Adli Tıp Kurumu önünde otopsiyi bekleyen Horasan Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı olan baba Ebrar Bayrak büyük acı yaşadı. Yakınlarına sarılarak ağlayan acılı babayı yanındakiler teselli etmeye çalıştı. Yaklaşık 4 saat süren otopsinin yakınları tarafından teslim alınan Merve Bayrak'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Horasan'ın Dalbaşı Mahallesi'ne götürüldü.

Merve'nin, Netice-Ebrar Bayrak çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Kayıp Merveden kahreden haber

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!