Kayınpeder cinayetten önce 40 dakika pusuya yatmış

Güncelleme Tarihi:

Kayınpeder cinayetten önce 40 dakika pusuya yatmış
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2014 01:43

İSTANBUL Emirgan’da, eşi O.Y. ile yürüyüş yapan işkadını Yankı Özkan Yıldırır (42), önceki akşam saat 20.00 sıralarında sokak ortasında kayınpederi Kemal Yıldırır (78) tarafından vurularak öldürüldü.

Haberin Devamı

Kaçan Kemal Yıldırır’ın yakalanmasının ardından başlatılan soruşturmada, şüphelinin eşi M.Y. (77) ile karşılıklı olarak boşanma davası açtıkları tespit edildi. Dava sırasında çiftin mal paylaşımı yüzünden anlaşmazlığa düştüğü, Kemal Yıldırır’ın arkadaşlarına gelininin, ‘eşine akıl veren kişi’ olarak anlattığı ve eşi M.Y.’nin kendisiyle görüşmek istememesinden onu sorumlu tuttuğu öğrenildi.

SİLİVRİ’DEN GELDİ

İddiaya göre, olaydan 1 gün önce bir tabanca temin eden Kemal Yıldırır, oğlunun gelini ile yaşadığı evin yakınına, Silivri’den kendi kullandığı otomobille geldi. Kamera görüntülerine göre 40 dakika bir araç arkasına saklanarak bekleyen ve sonra gelini Yankı Özkan Yıldırır’a 3 el ateş eden Kemal Yıldırır’a oğlu O.Y. ve çevredekiler müdahale etti. Göğsünden bir kurşunla vurulan genç kadın hayatını kaybetti.
Polisteki ifadesinde psikolojik rahatsızlık belirtileri gösterdiği öğrenilen Kemal Yıldırır, tutuklandı. Yıllarca nakliyat işi yapan Kemal Yıldırır’ın, eşi M.Y.’nin iki oğlunun evlerinde kaldığı belirlendi.

Kayınpeder cinayetten önce 40 dakika pusuya yatmış

Yakınlarının Kemal Yıldırır’ın son haftalarda psikolojik durumunun iyi olmadığını söyledikleri öğrenildi. Tutuklanan Yıldırır, habercilere, “Soru sormayın, konuşmayacağım” dedi.


Haberin Devamı

İŞTE ÜNLÜ İŞ KADINININ FOTOĞRAFLARI

Ödüllü işkadını

BAŞARILI bir işkadını olan Yankı Özkan Yıldırır, Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalıştığı akaryakıt şirketinde çok sayıda ödül almış ve sorumluluk projelerine destek vermişti. Yıldırır’ın en son aldığı ödüllerden biri de Shell Eco-marathon yarışması olmuştu. Proje halka ilişkiler alanındaki en iyi çalışmalardan biri seçilirken, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD), gelecek için değer yaratan bu organizasyona katkıları nedeniyle Shell & Turcas’ı “Altın Pusula” ödülüne layık görmüştü.

Kayınpeder cinayetten önce 40 dakika pusuya yatmış
EŞİNE AKIL VERDİĞİ İÇİN Mİ GELİNİNİ ÖLDÜRDÜ

ESRARENGİZ CİNAYETİN FOTOĞRAFLARI

Kayınpeder cinayetten önce 40 dakika pusuya yatmış


Yankı Özkan Yıldırır’ın eşi O.Y. cinayetin ardından şok yaşadı. Çiftin 3 yıl önce evlendikleri, çocuklarının olmadığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!